AutoRai

Spyker-coureur Albers te gast bij JVC op AutoRAI

(3/31/2007)
Formule 1-rijder Christijan Albers kan geen genoeg krijgen van AutoRAI 2007. Na de gala-avond en de vakdag was de coureur dit weekend wederom op de beursvloer aanwezig. Op de stand van zijn sponsor JVC deelde hij vandaag handtekeningen, fotoâs en prijzen uit en morgen zal hij dat opnieuw doen.

âIk ben hier al veel geweestâ, aldus Albers. âToen ik jong was al, maar ook als coureur, de vorige editie bijvoorbeeld bij Minardi. En iedere keer ziet het er weer mooier uit. Het is leuk om te zien dat er zo veel leifhebbers op af komen. Er zijn veel stands waar ik graag even langs ga. Naast JVC natuurlijk Spyker, maar ook Porsche, die mij al jaren steunen.â

Op de JVC-stand, waar de Spyker F8-VII staat opgesteld, stroomde veel extra publiek af vanwege het bezoek van Albers. Omringd door de grote massa, signerend in racetempo en volop in de schijnwerpers van talloze cameraâs kon Albers alvast acclimatiseren voor de Grand Prix van Maleisië, waar hij volgende week in de hete omstandigheden beter hoopt te presteren dan in de vorige race in Australië. âWe krijgen een nieuwe aerodynamica update en daarmee moeten we echt een grote stap kunnen makenâ, vertelde Albers in een interview met Olav Mol op de stand.

Morgen is Albers wederom op de JVC-stand aanwezig. Dan geflankeerd door voetballer Frank de Boer. Vanaf 12.00 uur delen de sporters handtekeningen uit en gaan ze op de foto met de fans.