KNHS



Daisy Engbers met Zorba du Vi kampioen ZZ-springen D/E 31 maart 2007

Ermelo (KNHS) Ze is de terechte winnaar, vertelt bondscoach Sven Harmsen over Daisy Engbers. De amazone werd vanmiddag met haar pony Zorba du Vi KNHS Indoorkampioen in het ZZ springen.

Daisy reed haar barrage met verstand, snel maar niet te gretig, legt Harmsen uit. De 14-jarige Engbers (Tubbergen) was ook de enige van de zes barrage kandidaten die foutloos bleef.
Frank Schuttert (Ommen) reed met zijn tweede pony Mabel wel een snelle barrage maar kreeg ook één springfout. Schuttert werd met dit resultaat tweede.
Bram van der Pluijm (Made) kreeg met Kyro zes strafpunten in de barrage en werd derde. Sjaak Sleiderink (Denekamp) Zebrano, Valerie van Kesteren (Rhenen)- Magic Kalisto en Bibi Kim Kortink (St Michielsgestel) Kantjes W Gipsy volgden in de uitslag.

Sven Harmsen vertelt verder over de wedstrijd; De eerste manche was eigenlijk iets te makkelijk en te laag. De tweede manche was wel heel goed. Die was niet alleen hoger maar ook moeilijker. Ik ben blij met de ruiters uit mijn kaders, ze hebben allemaal goed gereden.

JvZ