Gemeente Grave

3 april as. Informatieavond bestemmingsplan kerkdorpen

Informatieavond voorontwerp bestemmingsplan "kerkdorpen" en verlengen inzagentermijn

Zoals in de Graafsche Courant van 7 maart jl. bekendgemaakt is, is het voorontwerpbestemmingsplan "Kerkdorpen" voor inspraak ter inzage gelegd. Het genoemde bestemmingsplan beoogt voor Oud-Velp, Nieuw-Velp, Escharen en Gassel de hiervoor geldende bestemmingsplannen te actualiseren. In het voorliggende voorontwerp worden de kerkdorpen binnen één bestemmingsplan gebracht. De inzagetermijn is verlengd tot 15 mei aanstaande. Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling dan wel schriftelijk uw inspraakreactie geven op het plan.

Daarnaast nodigen wij u hierbij uit voor de Informatieavond waarop u vragen kunt stellen en uw reactie op het plan kunt geven.

Datum: dinsdag 3 april

Locatie: Palazzotheater Grave

Tijdstip: 20:00 uur

Opzet van de avond

De avond wordt ingeleid door wethouder Van Geest waarna de bestemmingsplanprocedure kort uiteengezet zal worden. Nadat het bestemmingsplan globaal besproken is wordt u in de gelegenheid gesteld uw vragen/opmerkingen over het voorontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. Van hetgeen u naar voren brengt wordt een verslag gemaakt en dit zal worden meegenomen in de afwegingen ten aanzien van het voorontwerpbestemmingsplan.

Informatie Indien u in de tussentijd nog vragen heeft kunt u contact opnemen met mevr. A. Wessels, afdeling Ruimte en Wonen, (0486) 477 266.