Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

5e Sociëteit Strevelsweg

Op dinsdag 3 april is er weer een Sociëteit aan de Strevelsweg, van 18.00 uur tot 20.00 uur. Bewoners en ondernemers van de Strevelsweg maken onder het genot van een hapje en drankje nader kennis met elkaar. U bent van harte welkom!

De sociëteiten worden elke eerste dinsdag van de maand gehouden en vinden plaats tot juni 2007. Het thema van de 5eSociëteit aan de Strevelsweg is: Houd het heft in eigen hand.

Workshop
Tijdens de sociëteit geven drie projectleden van Onverklaarbaar Bewoond een workshop over hoe buurtbewoners zelf buurtactiviteiten, zoals de sociëteit, kunnen organiseren. Daarnaast is er ook een debat over het belang van de buurtactiviteiten en hoe u samen met andere buurtbewoners en ondernemers een evenement kan verzinnen voor de buurt. Verder krijgt u een leuke sketch te zien over het hoe en waarom van communicatie.

Discussie
Natuurlijk komen op deze sociëteit ook de stellingen aan bod. Één van de stellingen luidt: Recreatieve activiteiten zijn onmisbaar voor de onderlinge sociale contacten van ondernemers en bewoners aan de Strevelsweg. Bent u benieuwd naar de sketch of wilt u gezellig mee discussiëren over de stelling? Kom dan op dinsdag 3 april naar eetcafé Gino!

Informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met, projectteam Onverklaarbaar Bewoond, via telefoonnummer (010) 423 16 16 of Ton Buitendijk, via telefoonnummer (010) 291 60 45.

5e Sociëteit Strevelsweg

Datum: dinsdag 3 april.
Tijdstip: 18.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: eetcafé Gino, Strevelsweg 63-65

U komt toch ook?