Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Hoogeveen, 03-04-2007

Auto in kanaal
GEESBRUG De auto van een 63 jr. bewoner van de Verlengde Hoogeveensevaart in Geesbrug belandde maandagavond in het water van het kanaal voor de woning. De man parkeerde zijn auto op de oprit en vergat deze op de handrem te zetten. Terwijl de man naar binnen liep rolde de auto achter uit het water in. Een bergingsbedrijf takelde de auto weer op het droge.

Fietster gewond
EMMEN Een 61 jr. fietster raakte maandagmiddag gewond bij een verkeersongeval op de kruising van de Hondsrugweg met de Noordbargerstraat in haar woonplaats Emmen. De vrouw fietste de kruising op en kwam daar in botsing met een auto, bestuurd door een 41 jr. man uit Emmen. Volgens getuigen negeerde de vrouw het rode verkeerslicht voor fietsers. (07-127119)

Aangehouden voor rijden onder invloed
VLEDDERVEEN In de nacht van maandag op dinsdag hield de politie op de Grensweg in Vledderveen een 33 jr. inwoner van Noordwolde aan. De man bestuurde onder invloed (0,8 promille) een auto. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Boete voor negeren stopteken
NIETAP Een 16 jr. jongen uit Roden kreeg maandagmiddag een boete van 90,- omdat hij een stopteken van de politie negeerde. De jongen reed op zijn snorfiets over de J. P. Santeeweg. Toen agenten hem wilden controleren ging hij er vandoor. Na een korte achtervolging stopte hij alsnog. Zijn snorfiets was in orde dus had hij 90,- kunnen besparen door direct te stoppen.

Laptop uit school gestolen
BEILEN Uit een school aan de Sportlaan in Beilen is in de nacht van maandag op dinsdag een laptop gestolen. Men drong de school binnen door een raam te forceren.

Dirk Neef is vandaag de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe. Om met hem in contact te komen of voor informatie over deze berichten kunt u bellen met 0592 - 45 1280.