Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 03-04-2007

Rijden onder invloed

DOORN- In de nacht van maandag op dinsdag werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 00.05 uur werd de 64-jarige man gecontroleerd op de Amersfoortseweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 320 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Brand oud bedrijfspand

VEENENDAAL- Op maandagavond ontstond er brand in een bedrijfspand aan de Binnenronde. Brandweer en politie werden gewaarschuwd om 20.45 uur en gingen ter plaatse. De brandweer bluste de brand en na 30 minuten werd het sein brandmeester gegeven. Een deel van het pand raakte beschadigd door de brand. De politie heeft zaak in onderzoek en heeft een vermoeden van brandstichting. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

Valse melding

DRIEBERGEN- In nacht van maandag op dindagochtend werd een verwarde man aangehouden. Omstreeks 00.50 uur kreeg de politie de melding dat er een schietpartij had plaatsgevonden aan de Van Rijckevorstelstraat. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij een verwarde bewoner aan. Hij had een valste melding gedaan en werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.