Ingezonden persbericht


free-hotspot.com aan de kust

De Pirgo in de populaire Italiaanse havenstad Civitavecchia beschikt nu over een gratis Wi-Fi netwerk

Dublin, Ierland - 3 april 2007: free-hotspot.com, beheerder van 's werelds grootste gratis HotSpot netwerk, kondigt vandaag de installatie aan van gratis HotSpots in de Pirgo in Civitavecchia, een badplaats aan de Westkust van Italië.

Alle bezoekers en inwoners van de Pirgo kunnen via de verschillende internettoegangspunten contact houden met werk of vrienden of toeristische en informatieve websites bezoeken, terwijl ze genieten van een heerlijk hapje of een verfrissend drankje in de zon.

De Pirgo werd gebouwd in het begin van de 20ste eeuw als het eerste en grootste strandcomplex van de Middellandse kust. De pier werd helemaal opnieuw gebouwd nadat een vloedgolf in 1941 alles vernietigde. Vandaag kunnen bezoekers genieten van de vele voordelen die de Pirgo biedt: de rust van de zee, een beschermde voetgangerszone, propere stranden en kristalhelder water, en dit op slechts enkele uurtjes rijden van Rome.

"Wij zijn trots deze HotSpots in de Pirgo geïnstalleerd te hebben," zegt Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development van free-hotspot.com. "Met de zomer in aantocht is deze populaire toeristische haven voor ons een ideaal begin. Wij kunnen zo een steentje bijdragen aan het bieden van een communicatiedienst aan de lokale inwoners en vele Europese bezoekers van de Pirgo. In 2007 worden ruim 3.000.000 mensen in de haven van Civitavecchia verwacht, die nu ook kunnen profiteren van onze gratis Wi-Fi dienst."

"Onze organisatie streeft ernaar van de Pirgo dé toeristische bestemming bij uitstek te maken via verschillende initiatieven: het aanbieden van gratis Wi-Fi voor de inwoners en toeristen in de buurt stond dan ook bovenaan onze lijst. free-hotspot.com was een logische keuze. Dit Europese toonaangevende bedrijf biedt kwalitatieve en betrouwbare services," voegt Angelo Fanton, Voorzitter van de Pirgo Cultural Association er aan toe.

About the Pirgo Cultural Association:

The Pirgo Cultural Association was established very recently as a result of the desire of the operators and inhabitants of the area to restore this delightful enclave on the Lazio coast and reinstate the splendour of the seaside tradition in the area through a modern approach. This has been done by means of environmental preservation and development, creating cultural and educational opportunities, improving relations between the local inhabitants and their territory, the expansion and perception of the Pirgo as a leisure destination par excellence, the improved use of facilities, and the ongoing improvement of the quality of services. The aim is to provide visitors from Rome or any part of the world with the certainty of being able to spend some time in a very special place.

For further information on the Pirgo Cultural Association, please visit the website: www.pirgo.org.

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert 's werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk. Het bedrijf runt meer dan 800 gratis HotSpots in 14 Europese landen. Deze HotSpots zijn te vinden in cafés, hotels, pubs, restaurants, winkelcentra, transit zones en andere openbare ruimtes. Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internet van het bedrijf dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006".

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en helpt iedere maand meer dan 40.000 mensen om een gratis hotspot te vinden. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 12.000 gratis draadloze internet locaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: http://www.free-hotspot.com/

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com