03.04.2007 / 11:55 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Unieboek

Unieboek

Unieboek lanceert In2lifestyle.nl - Dé site voor het nieuwe buitenleven

In april start het eerste digitale tijdschrift voor het nieuwe buitenleven. In2lifestyle.nl biedt een bron van informatie en ideeën voor alle tuinliefhebbers. Interactief, betrouwbaar en bereikbaar op het moment dat het jou uitkomt. Verrassend, inspirerend en gevarieerd. Een unieke site die antwoorden geeft op alle tuinvragen.

Op de site vind je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van het buitenleven. Tuin- en landschapsarchitect Bert Huls - bekend van zijn inspirerende tuinboeken en medewerking aan tv-programma's zoals Eigen Huis & Tuin - geeft zijn visie op het nieuwe buitenleven.

Uniek op in2lifestyle.nl is het digitaal ontwerpen van je eigen tuin. Met behulp van een handige tuinplanner richt je de tuin volledig naar jouw wensen in. Van bestratingen en omheiningen tot tuinmeubilair en verlichting.

Daarnaast is er de groenkalender. Een database met uitgebreide informatie over planten en het onderhoud ervan zorgt voor een perfecte en persoonlijke tuin.

De tuinbasics geeft leuke weetjes en een schat aan praktische informatie. Ook thema's als het buitenwonen en de buitenkeuken nemen een centrale plaats in. Hier krijg je onder andere tips hoe je een sfeervolle woontuin creëert waarin jij je thuis voelt en lekker buiten leeft. Om buiten te koken en buiten te eten vind je hier diverse ideeën en recepten. En natuurlijk nuttige productinformatie en talloze adressen.

De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De informatie op de site is 24 uur per dag bereikbaar. Bezoekers kunnen zich ook aanmelden voor de in2lifestyle.nl nieuwsbrief.

Ga snel kijken op www.in2lifestyle.nl

Contactinformatie
In2lifestyle.nl is een uitgave van Uitgeverij Unieboek BV. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling marketing & promotie, Marcel Borgstijn, marcel.borgstijn@in2lifestyle.nl of tel. 030 799 83 00.