Ingezonden persbericht


Persbericht

nu op de website nÓg meer ervaringsverhalen

Petit paradis: zorgeloos op vakantie met de allerkleinste

Amersfoort, april 2007 - Petit Paradis, onderdeel van Eurocamp, biedt deze zomer luxe campingvakanties aan op maar liefst 54 kindvriendelijke campings. Aan alles is gedacht om het verblijf voor de kleintjes èn hun ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Italië, zijn er vooral veel Petit Paradis campings in Frankrijk, vakantieland nummer één voor families met kleine kinderen. Om alvast in de vakantiestemming te komen zijn er op www.petitparadis.nl leuke en interessante ervaringsverhalen te lezen, met tips en ideeën voor een heerlijke kindervakantie. Hoe kom je bijvoorbeeld aan een bolderkar?

Waarom Petit Paradis?
Met de komst van een baby verandert ook vaak de vakantiebestemming en de manier van reizen. Even snel inpakken en wegwezen is er niet meer bij. Een campingvakantie van Petit Paradis biedt dan uitkomst. Het is de ideale plek voor een verblijf met de allerkleinste: avontuurlijk buitenleven en alle vrijheid en comfort. De Petit Paradis campings, 54 in totaal, zijn buitengewoon geschikt voor een vakantie met een baby of peuter. Geen gevaarlijke greppels of open water en evenmin druk autoverkeer bij de kampeerplaatsen. Wél zijn er tal van speciale peutervriendelijke faciliteiten zoals een apart kinderbad en speeltoestellen. Ook kun je bijvoorbeeld bolderkarren huren om mee naar het strand te gaan. In het voorseizoen is er bovendien op een aantal campings een Mini Fun Station, een speciale tent die compleet is ingericht als peuterspeelzaal. Hier kunnen peuters tot vier jaar naar hartenlust spelen, knutselen en nieuwe vriendjes maken. ideaal.

Door ouders, voor ouders
Om alvast in de vakantiestemming te komen en een beeld te krijgen van een bepaalde camping, staan er op de website van Petit Paradis ervaringsverhalen over meer dan 30 verschillende campings, opgeschreven door ervaren ouders, bedoeld voor ouders die op Petit Paradis vakantie gaan. Heel handig om van een ander te horen hoe de betreffende camping in de praktijk 'werkt'. "De bungalowtent waar we gebruik van maakten stond, zoals we hadden gevraagd, op een plek in de schaduw. Dat was, met het oog op het middagdutje van onze 7 maanden oude baby, heel prettig", is bijvoorbeeld een van de beschreven ervaringen. Dat er pro-actief en meedenkend campingpersoneel aanwezig is als je voor het eerst met een kleintje op vakantie gaat, is ook een geruststellend idee. Op www.petitparadis.nl is het overzicht van de ervaringen te vinden.

Voorseizoen extra voordelig
Voor mensen met kleine kinderen die in het voor- of naseizoen met vakantie gaan, heeft Petit Paradis verschillende leuke aanbiedingen. Wie nu boekt krijgt bovendien een uitgebreid reispakket met verschillende producten, waaronder een kleurrijk rugzakje voor de kleintjes.

Meer weten?
Kijk op www.petitparadis.nl voor tips over vakantie en reizen met kleine kinderen. Ook vindt u hier een reisadviseur voor het vinden van de beste campings.

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen heeft Eurocamp een selectie gemaakt van de meest peutervriendelijke campings: zo zijn er 54 Petit Paradis campings op www.petitparadis.nl te vinden. Ook heeft Eurocamp eigen kinderclubs onder de naam Fun Station en voor de allerkleinste is er Mini Fun Station. Voor tieners is er het programma Base: een internationaal animatieprogramma. Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op 165 bestemmingen in Europa. Hierbij wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent en - nieuw voor 2007 - een sfeervol comfortabel chalet met een ruim overdekt terras. Op alle campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl / www.petitparadis.nl / www.eurocamp-enjoy.nl