Siemens

Persbericht

0704.914

Den Haag, dinsdag 3 april 2007

Siemens biedt producten én oplossingen voor fire safety en security

Met als thema Megacity Nederland presenteert Siemens Building Technologies tijdens de vakbeurs Safety & Security nieuwe producten en complete oplossingen voor fire safety (branddetectie, blussing en ontruimingsalarmering) én security (toegangscontrole, CCTV, digitale beeldopslag en inbraakdetectie). Met steden die steeds groter worden, groeien ook de beveiligingsvraagstukken. Dat geldt voor zowel grote als kleine gebouwen en terreinen. Siemens toont dat zij klaar is voor deze (megacity) trend.

Ook buiten de stand doet Siemens dagelijks (letterlijk) van zich spreken. En wel in het beurstheater. Voor installateurs en eindklanten zijn er presentaties op zowel product- als oplossingsniveau. Op het programma staan brand- en inbraakbeveiliging, de echt alarm garantie, blussing en CCTV, maar ook slimme beeldopslag, de VistaScape interpretatiesoftware en het homeland security programma.

Uniek is het fenomeen beursdating. Bezoekers kunnen voorafgaand aan hun bezoek via de website www.siemens.nl/sens/ een date arrangeren met hun eigen accountmanager op de dag en het tijdstip van hun keuze. Zodat standbezoek nog efficiënter wordt.

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Siemens Building Technologies
www.siemens.nl/sens/

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Building Technologies, Persvoorlichting, Bernard H. Bos Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo