Politie Limburg-Noord

Vijf zaken in de uitzending van De Gouden Tip op L1-TV
Datum: 3-04-2007
Tijd bericht: 13:19
Plaats: Venlo / Maastricht
In de uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op dinsdag 3 april a.s. roept de politie de hulp van de kijkers in bij het oplossen van vijf misdrijven:

Inbraak bij Albert Heijn in Brunssum Op maandag 12 februari is ingebroken in een filiaal van Albert Heijn in Brunssum. Op camerabeelden is te zien dat vier daders er met een grote hoeveelheid sigaretten vandoor gaan. Uiteraard wil de politie graag weten, of iemand de daders kent.

Gewapende overval in Geleen
Op donderdag 22 maart vond een gewapende overval plaats bij op een medewerker van een supermarkt aan de Zuidhof in Geleen. Hij werd overvallen door drie gemaskerde en bewapende mannen. De medewerker is geslagen en bedreigd. De daders namen hem zijn beurs af. De politie is op zoek naar de daders en vraagt uw hulp daarbij.

Bedreiging in Blerick
Op vrijdag 5 januari reed een vrouw in haar Duitse personenauto over de Prins Mauritsstraat en sloeg rechtsaf, de Willem de Zwijgerstraat in te Blerick. Een scooterrijder, die aan de verkeerde kant van de weg reed, vond kennelijk dat de vrouw hem daarbij hinderde. De man schold de vrouw uit, waarna de vrouw stopte. De man kwam naar haar toe en bedreigde haar met een mes. De politie heeft een signalement van de man en de scooter en vraagt getuigen met haar contact op te nemen. Gewapende overval in Weert
Op zaterdag 17 maart vond een gewapende overval plaats op een winkel, annex postagentschap in Weert. Drie gemaskerde en bewapende mannen eisten geld van de twee aanwezige vrouwen. Zij gingen er met buit vandoor in een personenauto. De politie reconstrueert deze zaak en heeft een signalement van de personenauto. Ook is zijn op zoek naar een meisje, dat naar de inzittenden van de gebruikte personenauto zwaaide.

Diefstal beurs en pinpasfraude Tegelen Op donderdag 4 januari werd vanuit een jaszak, die aan een kapstok hing in een bedrijf in Tegelen, een beurs gestolen. Met een pasje uit die beurs werd op diverse locaties in Blerick en Venlo gepind. De politie wil graag weten wie de man op de foto's is die getoond worden.

Het programma wordt uitgezonden op L1 televisie op dinsdag 3 april om 16:00 uur. Diezelfde avond zijn er herhalingen om 17:00, 18:00, 19:00, 20.00 en 22:00 uur. Ook woensdag 4 april wordt de uitzending herhaald in de dagcaroussel tussen 09:30 en 13:30 uur. Vanaf de eerste uitzending zijn alle zaken na te lezen op L1-text pagina 147 en staan teksten en foto's van alle zaken op internetsite www.degoudentip.tv.