Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland

Maestro na 5 dagen ingeschreven. 03-04-2007

Morgen eindbeoordeling kortlopend onderzoek.

De dressuurhengst Maestro (Contango x Joost) is vijf dagen in Ermelo geweest voor de beoordeling van het stalgedrag. De hengstenkeuringscommissie dressuur heeft de Grand Prix hengst hierna ingeschreven in het stamboek.

Om 8 uur morgenochtend wordt gestart met de eindbeoordeling van de hengsten die voor het kortlopend onderzoek van 21 dagen in Ermelo zijn. Deze hengsten worden individueel getest. Hierna zal de hengstenkeuringscommissie zich terugtrekken voor een kort overleg waarna de hengsten aan de hand in de baan komen en de uitslag bekend wordt gemaakt.

De drie- en vierjarige hengsten worden aansluitend voor de eerste keer beoordeeld door de hengstenkeuringscommissie springen. De hengsten zullen onder de trainingsruiters enkele kleine sprongetjes maken.

Wie van stap tot stap op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in het verrichtingsonderzoek, kan zich met zijn mobiele telefoon aanmelden voor maximaal 40 berichten die 70 cent per stuk kosten. Hiervoor SMS-t men de woorden KWPN VO AAN naar het nummer 7171. Vervolgens blijft men op de hoogte van alle ontwikkelingen, zoals het aanleveren en ophalen van hengsten, de aanvangstijden van beoordelingen etc. Wil men de SMS-service van het verrichtingsonderzoek beëindigen, dan SMS-t men de woorden KWPN VO UIT naar hetzelfde nummer: 7171.

(KWPN, overname zonder bronvermelding toegestaan)