Ingezonden persbericht


Persbericht

Swyx lanceert 'hosted'-spraakoplossingen voor service providers

~ IP PBX software-aanbieder biedt dienstverleners de keuze IP-spraakapplicaties te integreren om hun service te verbeteren ~

3 april 2007 - Swyx, leverancier van op software-gebaseerde IP-telefonie-oplossingen, biedt zijn pure IP PBX 'SwyxWare'-software aan als een geïntegreerde hosted-spraakapplicatie. De nieuwe oplossing is op maat beschikbaar om te voldoen aan de verschillende eisen van het service provider-kanaal. Hosted SwyxWare Product is gericht op dienstverleners met data-centra, terwijl Hosted SwyxWare Service voordeel haalt uit een uitbesteedde 'hosted'-faciliteit, geleverd door Swyx.

"We denken dat Swyx de kijk van service providers op 'hosting' in de toekomst sterk zal veranderen. Vroeger dacht men dat zo gauw het beschikbaar kwam, de consument de applicatie wel over zou nemen," vertelt Günter Junk, CEO van Swyx. "Dit vereiste een hoge initiële investering in infrastructuur. Vervolgens duurde het erg lang voordat inkomsten en winst uit die investering gegenereerd werden. Wat wij bieden is anders; oplossingen draaien op het bestaande hardware-platform van de provider. Daardoor bieden zij meteen de kans op winst zonder hoge startinvesteringen."

"De laatste zeven jaar hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van ons IP-spraakplatform. We hebben een degelijke en toekomstgerichte spraakapplicatie gebouwd die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de enterprise-markt. Tegelijkertijd is deze architectuur verder ontwikkeld en aangepast om in een 'hosted'-omgeving te draaien.

Service providers kunnen nu profiteren van deze gecombineerde ervaring en zo invloed uitoefenen op hun bestaande infrastructuur voor een volgende generatie IP-spraakservices. Daarnaast zal ook het klantenbehoud door toegevoegde waarde verbeteren en zal de gemiddelde opbrengst per gebruiker stijgen", besluit Junk.

De 'hosted'-oplossing wordt aangeboden als:

Hosted SwyxWare Product: Dit sluit aan bij service providers die een eigen datacentrum hebben. Hiermee kunnen zij een geïntegreerde IP-spraakapplicatie toevoegen aan hun bestaande dataservice.

Hosted SwyxWare Service: Ondersteunt precies dezelfde functionaliteit als Hosted SwyxWare Product. Deze service wordt aangeboden als oplossing voor organisaties die geen toegang hebben tot hun eigen datacentrum. Het product is ook geschikt voor bedrijven die door de bestaande capaciteit of de snelheid waarmee ze met hun producten de markt betreden, de voorkeur geven aan het gebruik van de datafaciliteiten van Swyx.

De belangrijkste functionaliteit van beide oplossingen:


- Op software-gebaseerde, gedistribueerde IP-PBX en geïntegreerde communicatie
- Het werkt op een PC server-platform als een Microsoft Windows Hosted Application Solution in een datacentrumomgeving
- Gebaseerd op software-licenties

- Eenvoudige afgifte en upgrade-mogelijkheden

- Maakt gebruik van een 'betaal als je verkoopt'-model
- Een uitgebreide keuze van telefoon/audio-apparaten waaronder IP-desktelefoons, DECT-telefoons, SIP-telefoons, USB-head- en handsets
- Innovatieve, eenvoudig te gebruiken en te implementeren op PC-gebaseerde soft-telefoons
- Zelfvoorzienend voor alle gebruikers (binnen hun eigen virtuele PBX)
- Een virtuele PBX kan 2000 gebruikers of meer hebben
- Up-sell en cross-sell-mogelijkheden

Service providers kunnen hun oplossingen verder aanpassen door het bieden van additionele services. Dit zijn onder andere; voicemail, geavanceerde call routing, gepersonaliseerde telefonie en conferencing.

Beide hosted-producten zijn gebaseerd op een per persoon, per maand licentie-model, zonder minimum toetredingsniveaus.

(482 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Swyx
De communicatiemotor
Swyx ontwerpt grensverleggende op software gebaseerde communicatie-oplossingen met de overtuiging dat technologie aantoonbare business value en productiviteit moet bieden. Swyx wil voortdurend de beste oplossingen bieden voor zakelijke partners en klanten om hen een voorsprong te geven.

Het bedrijf is opgericht in 1999. Het hoofdkantoor staat in Dortmund, Duitsland. Swyx heeft intussen kantoren over heel de wereld. Het bedrijf wordt gezien als marktleider in Europa.

SwyxWare is een eenvoudig te installeren en onderhouden puur op software gebaseerd systeem. De Swyx-oplossing is gebaseerd op bekende Microsoft® Windows® applicaties. De oplossing is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande zakelijke software, waaronder alle financiële en business process management tools. Het biedt het aanpassingsvermogen van een business-class communicatie-oplossing dat meegroeit met een bedrijf. Het levert sterke zakelijke communicatie, dat simpel, snel en eenvoudig te installeren en beheren is. Hierdoor hebben bedrijven de volledige controle en kunnen zij beter voldoen aan de wensen van klanten, waar ze zich ook bevinden.

In Nederland wordt Swyx gedistribueerd door Intratel en SDC Logistics.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web:http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com