Ingezonden persbericht


PERBERICHT

OPEN ZONDAGEN LANDGOED RIJCKHOLT

Residence met Zorg
en GRATIS LENTEMARKT

Ook op feestdagen op 2e paasdag, hemelvaart en 2e pinksterdag.

De lente maakt iedereen weer een beetje blij van binnen. Het groen, de geuren van bomen en planten en wordt de zeewind. In Zeeland kun je in dit jaargetijden genieten van het licht,, geur en kleur van de natuur. Op onze lentemarkt laten we u hier volop van genieten van streekproducten, kunst- en handwerkslieden en allerlei plattelandsactiviteiten. En natuurlijk hebben wij een drankje en hapje op het boerderijterras.

Landgoed Rijckholt is een natuurgebied midden op het eiland omringd door rustieke akkers en bijna grenzend aan Het Nationaal Park Oosterschelde en op 5 minuten van het Veerse Meer. Over het landgoed kunt u wandelen en voor de kinderen zijn er skelters, trekkers en rijtuigje.

Uniek op deze open zondagen is ook het Landhuis open is voor bezichtiging. De Residence met zorg die hier gevestigd is, wordt net geopend. En omdat nog niet alle appartementen bewoond zijn, kunt u vrijelijk rondkijken. En ervaren dat zelfs verpleeghuis zorg mogelijk is in een mooie, huiselijke en landelijke omgeving. Een unieke zondagmiddag activiteit voor het hele gezin.

Voor meer informatie over de lentemarkt of wonen bekijk de filmpjes op landgoed Rijckholt zie www.landgoedrijckholt.nl



Ingezonden persbericht