Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van poging tot aanranding

Datum: 3-04-2007
Tijd bericht: 16:12
Plaats: Venlo
De politie onderzoekt een poging tot aanranding die maandagavond even voor twaalf uur 's nachts plaatsvond op de Kaldenkerkerweg. De politie is op zoek naar getuigen.

De poging tot aanranding gebeurde toen het slachtoffer, een 32-jarige vrouw uit Venlo, over het fietspad fietste in de buurt van het voetbalstadion. Ineens sprong een man voor haar fiets die haar tegenhield. Hij greep haar vast waarna de vrouw zich verzette. De man sloeg de vrouw, maar rende uiteindelijk weg in de richting van de Merelweg. Daarna waarschuwde het slachtoffer direct de politie en probeerde om een passerende auto te laten stoppen, maar die reed door. Een tweede auto stopte wel, waarna de automobilist zich om haar bekommerde. Op het bureau is ze door ambulancepersoneel onderzocht op mogelijke verwondingen, maar ze had geen behandeling nodig.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen, ze wil met name praten met de eerste automobilist die niet stopte voor de vrouw. Mogelijk dat hij of zij iets gezien heeft dat de politie kan helpen in het onderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Signalement dader
Het gaat om een man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een zwart trainingspak, voorzien van witte strepen en had een fors postuur.