Media Plaza en Jaarbeurs Utrecht samen de toekomst tegemoet


03.04.2007 / 16:25 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Jaarbeurs utrecht b.v.

Jaarbeurs utrecht b.v.

Media Plaza en Jaarbeurs Utrecht samen de toekomst tegemoet

Vanaf 1 april 2007 zal Jaarbeurs Utrecht alle facilitaire activiteiten van Media Plaza, zoals de verhuur en exploitatie van de accommodatie, overnemen. Stichting Media Plaza, al 10 jaar hét podium voor innovatie met ict en nieuwe media, zal zich verder gaan concentreren op het ontwikkelen en uitvoeren van programma's (seminars, workshops, masterclasses) die zij ontwikkelt om bedrijven en organisaties te inspireren tot innovatie.

Media Plaza en Jaarbeurs Utrecht hebben gezamenlijk plannen ontwikkeld om de programma-activiteiten van de Stichting Media Plaza verder kracht bij te zetten door de beleving die het centrum oproept. Een bezoek aan Media Plaza zal, nog meer dan nu al het geval is, een echte experience zijn. Tal van demonstratie-opstellingen maken het bezoekers mogelijk aan den lijve te ervaren wat technologie kan doen in het leven van alledag: werken, wonen, winkelen, recreëren. Om dit te realiseren zal er gestart gaan worden met de uitbreiding van het centrum. Het gaat hierbij om toevoeging van nieuwe faciliteiten en zalen aan de bestaande accommodatie.

U blijft van harte welkom bij al onze activiteiten of voor de organisatie van uw events.

De bundeling van expertise op het gebied van experience, content, accommodatie en events biedt voor Jaarbeurs Utrecht en Media Plaza een uitdagende toekomst. Gezamenlijk staan wij op de drempel van een nieuwe inspirerende fase.