Politie Midden- en West Brabant

Persberichten dinsdag 3 april district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 3 april 2007

Man loopt open beenbreuk op bij ongeval

BERGEN OP ZOOM: Op maandagmiddag gebeurde er om 15.00 uur een ongeval aan de Antwerpsestraatweg. Een 62-jarige vrouw uit Bergen op Zoom reed in haar auto over de Antwerpsestraatweg richting Bergen op Zoom. Ze wilde op een gegeven moment rechtsaf slaan en zag hierbij vermoedelijk een 34-jarige bromfietser uit Halsteren over het hoofd. Er ontstond een aanrijding waarbij de bromfietser ten val kwam. Hij liep een open beenbreuk op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij is geopereerd.

Man aangehouden voor verhandelen softdrugs

ROOSENDAAL: Het team Courage van de politie hield op maandagavond een 28-jarige man uit Roosendaal aan voor het verhandelen van softdrugs. De politie besloot hem te controleren op het Joostveld. Toen hij de politie in de gaten kreeg ging hij er als een haas vandoor. Een andere politie-eenheid in de buurt hield de man aan. De politie doorzocht twee autos waarvan de verdachte de sleutels in bezit had. Hierin is in totaal 365 gram hennep en 410 gram hasj gevonden. Na verhoor is de man met een schikking van 1900,- in vrijheid gesteld. Ook kreeg hij een straatverbod voor het gebied Joostveld voor 24 uur.

Jongen (14) aangehouden na bedreiging

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op dinsdagmiddag een 14-jarige jongen aan op het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan. De jongen had even tevoren een echtpaar bedreigd op de Beukenlaan. Toen ze hem aangaven hier aangifte van te gaan doen op het politiebureau, volgde de jongen en ging op het bureau door met het uiten van bedreigingen. Hierop is hij aangehouden en ingesloten voor verhoor. Wat zijn straf zal zijn zal later in overleg met justitie worden vastgesteld.

Politie houdt twee vrouwen aan voor mishandeling winkelmedewerkster

HOEVEN: De politie hield op maandag 2 april twee personen aan. De 35-jarige vrouw en haar 15-jarige dochter uit Hoeven worden ervan verdacht op vrijdagmiddag 23 maart een winkelmedewerkster te hebben mishandeld aan de Sint Janstraat. De vrouw zag twee vrouwen in haar winkel staan en vermoedde dat ze winkeldiefstal pleegden. Toen ze hen vroeg of ze in hun tas mocht kijken gingen de twee ervandoor. De winkelmedewerkster pakte de tas vast en kreeg hierop meerdere klappen tegen het hoofd. Met behulp van de verklaring van een oplettende getuige, die een auto opmerkelijk hard zag wegrijden, heeft de politie het tweetal kunnen aanhouden. Beiden zijn verhoord en in verzekering gesteld.

Auteur: Inge Rijgersberg