Datum: 3 april 2007

Hillegom Inbraak in woning door 'hengelen' In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 april is ingebroken in drie woningen. Men wist de woningen, twee woningen aan de Van de Woestijneheem en één aan de Hillinenweg, binnen te komen door vermoedelijk de voordeur te hengelen. Uit de woningen werden onder andere tassen, laptops en een mobiele telefoon weggenomen. De politie verzoekt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900 - 8844 team Lisse.

Noordwijkerhout Automobilist overlijdt na onwelwording Dinsdag 3 april even na 14.00 uur vond op de Havenstraat een aanrijding plaats. Een 71 jarige automobilist uit Noordwijkerhout reed in de richting van de Kerkstraat, en werd vermoedelijk onwel waarna hij een 15 jarige fietsster uit zijn woonplaats aanreed. De automobilist werd ter plaatse gereanimeerd. Hij overleed later in het ziekenhuis. Het meisje werd met onder andere hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Leiden Hennepdrogerij in woning De politie heeft maandagmiddag 2 april een hennepdrogerij in een slaapkamer van een woning aan de Mahlerstraat aangetroffen. In het portiek rook het naar een sterke henneplucht. De politie heeft de woning doorzocht en trof ruim 21 kilo henneptoppen aan in vuilniszakken. De hennep en droogapparatuur is inbeslaggenomen. Vier personen, drie mannen en een vrouw, zijn inmiddels aangehouden en verhoord over de drogerij.

Nieuwkoop Brandstichting bedrijf in opsporingsprogramma RTV West Eigenaresse looft beloning van 10.000 euro uit De politie doet onderzoek naar de brand die zondagavond 11 maart tussen 19.15 en 20.15 uur uitbrak in een bedrijf aan de Energieweg in Nieuwkoop. Het onderzoek heeft nog geen dader opgeleverd. Wel is vastgesteld dat het hier gaat om brandstichting. Er zijn beelden van de mogelijke dader. Deze beelden worden getoond in de uitzending van het opsporingsprogramma Team West van RTV West van woensdag 4 april 2007. In dit programma roept de politie de hulp in van de kijkers bij het oplossen van dit misdrijf. De eigenaresse looft een beloning uit van 10.000 euro aan degene die de tip geeft die tot de aanhouding van de dader leidt.

--- einde berichten ---
---

Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459326

---- --