Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Harderwijk - Inbraak in bedrijf                           |
Een bedrijfspand aan de Nobelstraat is het afgelopen weekend het doelwit van dieven geweest. Hierbij is een onbekend aantal beeldschermen en systeemkasten verdwenen. Men heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De diefstal heeft tussen zaterdag (31/03) en maandag (02/04) plaatsgevonden. Men kon het bedrijfspand binnenkomen door een toegangsdeur te forceren. Eenmaal binnen heeft men alle ruimtes doorzocht. Getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de inbraak in verband kan worden gebracht, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie. Men kan bellen met 0900-8844.
|     |Harderwijk - Politie zoekt veroorzaker parkeerschade      |
De politie zoekt contact met een tot nu toe onbekend gebleven bestuurder, n.a.v. een incident dat op zaterdag 31 maart j.l. heeft plaatsgevonden en waarbij een geparkeerde auto op de parkeerplaats aan de Vuldersbrink beschadigd raakte. Een 19-jarige inwoner uit Elspeet heeft inmiddels aangifte gedaan. Ook eventuele getuigen worden verzocht om zich te melden.

De jongeman had op zaterdag 31 maart j.l. zijn auto omstreeks 15.15 uur onbeschadigd geparkeerd op bovengenoemde locatie. Toen hij omstreeks 16.00 uur weer bij zijn auto kwam, bleek de auto beschadigd. Waarschijnlijk is iemand met een auto tegen de geparkeerde auto aan gereden. Helaas heeft de veroorzaker geen briefje met zijn of haar gegevens achtergelaten. De politie roept de onbekend gebleven bestuurder en eventuele getuigen van het incident of mensen die andere informatie hierover hebben om contact op te nemen, zodat de zaak correct kan worden afgehandeld. Men kan bellen met 0900-8844.

|     |Putten - Raam kerkgebouw vernield                         |
Onbekenden hebben tussen zaterdag en zondag (01/04) een glas-in-lood raam van een kerkgebouw aan de Kerkstraat vernield. Men heeft inmiddels aangifte gedaan.

De vernieling heeft tussen zaterdagavond 20.00 uur en zondagochtend 09.00 uur plaatsgevonden. Getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de vernieling in verband kan worden gebracht, wordt verzocht om via 0900-8844 contact op te nemen.
---


---


---

---- --