C/TAC

P E R S B E R I C H T

s-Hertogenbosch, 3 april 2007

Bakker Hillegom ondersteunt bedrijfsprocessen
efficiënter met SAP

Bakker Hillegom, Europa s grootste postorderbedrijf in tuinartikelen, gaat het volledige bedrijfsproces moderniseren door de aanschaf van mySAP ERP.
Alphalogic, vooraanstaand SAP Partner, neemt de volledige implementatie voor haar rekening. De verw achting is dat het systeem in de zomer van 2007 operationeel zal zijn.
Dankzij de integratie van inkoop-, logistieke-, verkoop- en financiële processen kan Bakker Hillegom efficiënter werken. Bovendien verschaft het geïntegreerde SAP Business Warehouse Bakker Hillegom de juiste management informatie en marktinzicht om optimale sturing aan bedrijfsprocessen te geven. Bakker Hillegom is een modern geleide organisatie met meer dan 1000 medewerkers in dienst tijdens het seizoen en heeft ruim 60 jaar ervaring met het verzenden van bloembollen, planten en tuinprodukten per post. De systemen waarmee het postorderbedrijf tot op heden werkte, hebben de functionele en technische limiet bereikt.
Financieel Directeur Bart Maas van Bakker Hillegom: Met de strategische keuze van mySAP ERP beschikken we over een stevig en solide platform dat ons helpt met de verbetering van al onze bedrijfsprocessen. Bovendien geeft het duidelijk inzicht in deze processen zodat we flexibel kunnen reageren en anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Hiermee zijn we nog beter in staat om onze ruim 15 miljoen klanten in Europa, tijdig van hun bestelde producten te voorzien en de hoge kwaliteit te garanderen die ze gewend zijn.
/ / / / / / / / / /

Profiel Alphalogic / Ctac
Alphalogic is onderdeel van Ctac en toonaangevend op het gebied van logistieke SAP implementaties én optimalisaties. Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold partner en de grootste SAP- reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.
Ctac had per 31 december 2006 278 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC