Urban-Game geeft deelnemers een Urban-Gevoel


DEN HAAG, 20070403 -- De dertienjarige scholier Sezer die al eerder een unieke site had ontwikkeld (JouwCijferlijst.nl), is dit keer weer helemaal los gegaan en heeft zo een andere unieke site ontwikkelt (Urban-Game.com). Op Urban-Game.com kan men zich aanmelden en daarna battlen tegen andere deelnemers.

De scholier die zich al eerder bezig hield met Hiphop kwam met het idee nadat hij zag dat vele mensen Urban als een levensinstelling zagen. Na lang na te denken wist hij wat hij moest maken. Een echte Urban-Game.

Deelnemers van de website (Urban-Game.com) hebben de mogelijkheid om tegen andere deelnemers te battlen. Ook kunnen ze optredens geven waarmee de deelnemers geld kunnen verdienen en daarmee studio apparatuur kunnen kopen. Zo kunnen zij dan een eigen studio bouwen.

Sezer die zelf heel erg trots is op het eindresultaat wist ook vele artiesten te overtuigen over deze game. Want de prijzen die er te winnen zijn, Zijn o.a. gesponsord door THC Recordz, Fouradi, Reejon en UrbanStreetwear.





Ingezonden persbericht