Van Cranenbroek tijdens pilot al tevreden over SoftBrick


GELDERMALSEN, 20070403 -- Terwijl de pilotfase zich bevindt in de afrondende fase, is de firma Van Cranenbroek al erg enthousiast over de SoftBrick applicatie voor personeelsplanning en werktijdregistratie, dat zal moeten zorgen voor meer overzicht en efficiënter omgaan met plannen binnen de organisatie.

Van Cranenbroek is een retailketen met een groot assortiment voor tuinonderhoud en tuinmaterialen, van machines en gereedschappen tot tuinmeubelen. Om een optimale service en kwaliteit aan de klanten te kunnen leveren, beschikt Van Cranenbroek over een eigen logistiek centrum om de filialen te kunnen bevoorraden.

SoftBrick heeft bij Van Cranenbroek een concernbrede oplossing geïmplementeerd voor de modules tijdregistratie en retail planning. Het systeem moet Van Cranenbroek in staat stellen om de volgende doelen te realiseren:
* Creëren van meer overzicht d.m.v. rapportages in diverse formaten;
* Verminderen van de papierstroom;
* Het registreren van de werkelijk gewerkte uren en deze registratie inzichtelijk maken;
* Het ontlasten van de bedrijfsleiding door het automatiseren van de controle.

Waarom Van Cranenbroek voor SoftBrick heeft gekozen, heeft meerdere redenen. Belangrijk voor de organisatie is dat het personeel zo weinig mogelijk tijd kwijt is aan planning en beheer zodat zij zich maximaal kunnen richten op het verlenen van service in de winkels. Daarnaast biedt het SoftBrick systeem centrale beheersfaciliteiten, weinig onderhoud en een minimale storingsgevoeligheid, wat belangrijke aspecten zijn voor Van Cranenbroek.
SoftBrick biedt tevens het voordeel dat de software, naast Microsoft© Windows®, ook rechtstreek op Linux© kan draaien zodat Van Cranenbroek geen dure licenties voor nieuwe besturingssystemen hoefde aan te schaffen.
Tijdens het project voor Van Cranenbroek dienden een aantal interfaces te worden gerealiseerd, waaronder die met het kassasysteem van Visipos waar alle filialen mee werken. Het was dan ook Visipos die het volste vertrouwen in de SoftBrick software had voor dit specifieke project en in eerste instantie Van Cranenbroek en SoftBrick met elkaar in contact heeft gebracht.

Het systeem is nu vrijwel volledig geïmplementeerd bij Van Cranenbroek en de pilotfase is binnenkort afgerond. Projectleider Eduard Wils van Van Cranenbroek wilde het volgende zeggen over SoftBrick: "Al enige tijd zijn we serieus aan het werk met het systeem en de medewerkers zijn nu al erg enthousiast. Uiteraard komen er nu nog veel vragen van onze kant, maar daar wordt erg snel door SoftBrick op gereageerd. De mensen van SoftBrick hebben een goede kennis van zaken en weten met veel enthousiasme hun product over te brengen."

Bron: SoftBrick BV
Website: www.sofbrick.nl

////////////////// EINDE PERSBERICHT ///////////////////