Voor honden die niet in bad willen: sprays van Dogs Etc


Dogs etc. introduceert 100 procent natuurlijke verzorgingsproducten voor honden

AMSTERDAM, 20070403 -- De meeste honden rollen regelmatig door de eendenpoep of nemen een bad in een vieze sloot. En zie dát maar weer eens schoon te krijgen...; niet alle honden houden van water en zeep! Sommige honden zijn niet in bad te krijgen en dan zijn de doekjes en `in between baths' sprays van Dogs etc. een echte uitkomst.

Dogs etc. verkoopt exclusieve verzorgingsproducten voor honden. De vachtverzorgingsproducten van Earthbath, Pal Dog en SheaPet zijn alle op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, biologisch afbreekbaar en dierproefvrij.
Er is veel zorg en aandacht besteed aan de geuren en aan de verpakkingen, waardoor het een echte eye-catcher is en zeer geschikt als leuk cadeau.

Handig reissetje
Voor de reislustige hondenliefhebber is er ook een reissetje. De nieuwe Pal Dog Travel Set bevat handige mini's van de Pal Dog producten.

Verkooppunten
De 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Dogs etc. worden verkocht in winkels in het hogere segment, zoals de 'betere' dierenwinkel, trimsalons en cadeauwinkels en via de website www.dogsetc.nl.

Dierenwelzijn
Dogs etc. staat, net als de merken waarmee zij werken, een percentage van de omzet af aan goede doelen die met dierenwelzijn te maken hebben.