Geen gedonder meer met computeren, internetten of bellen


VOORBURG, 20070403 -- Onder de naam allesineenpc.nl introduceert S2BComputers zorgeloos computerplezier voor particulieren. In samenwerking met CompuServe. Voor de vaste prijs van 50 euro per maand ontvangt de klant een nieuwe krachtige computer met supersnel internet én internet bellen. Alles van één leverancier. Als de klant een vraag heeft, of onverhoopt met een storing zit, belt hij of zij één helpdesk. De professionals van S2BComputers lossen het vervolgens snel op. Lekker makkelijk en écht zorgeloos. Met drie jaar volledige garantie op de hardware.

De krachtige desktop computer wordt gebruiksklaar thuis afgeleverd. Samen met een extra groot 19" plat beeldscherm, een draadloos modem en een draadloze DECT telefoon. Geheel compleet, dus inclusief Windows software en een kabel om snel en eenvoudig de eventuele huidige bestanden over te zetten.

De internet- en telefoonaansluiting is van CompuServe/AOL (2-8 Mb Wide Open). Onbeperkt internetten en gratis bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Gedurende 7 dagen per week, 24 uur per dag. Op basis van de fair-use policy van CompuServe. Gesprekskosten naar het buitenland, naar mobiele nummers en naar betaalde (0900-)nummers worden apart door CompuServe in rekening gebracht. Tegen scherpe tarieven.

Dit complete en krachtige systeem is zeer geschikt voor al het dagelijks gebruik: supersnel internetten, e-mailen, muziek en films afspelen, foto's bekijken en branden, internet bankieren enz. En bellen natuurlijk.

S2BComputers is een grote Nederlandse producent van computersystemen, met ruim 13 jaar ervaring. CompuServe komt regelmatig als beste te voorschijn bij vergelijkend onderzoek door de consumentenbond.

Op de website www.allesineenpc.nl kan in 3 simpele stappen de maandelijkse besparing worden berekend. Het is niet ondenkbaar dat een klant op dit moment meer dan 50 euro per maand kwijt is.


Meer informatie:
S2BComputers
Ridder Snouckaertlaan 9
2273 HZ Voorburg
Karel Steup
06-53145201