Frankrijkvakantieland.nl start downloadservice


STEIN, 20070403 -- Met ingang van april 2007 heeft Frankrijkvakantieland.nl een nieuwe service toegevoegd. Bezoekers kunnen reisinformatie over verschillende gebieden in Frankrijk downloaden. Het gaat om complete beschrijvingen van reizen met talloze tips voor trips.

De website www.frankrijkvakantieland.nl is uitgegroeid tot een informatiebron met ruim 300 pagina's over Frankrijk en is daarmee ??n van de populairste internetsites over Frankrijk met ruim 350.000 bezoekers per jaar.

Voor deze nieuwe betaalde service heeft Frankrijkvakantieland.nl een overeenkomst gesloten met ClickandBuy, het online betaalsysteem waarmee het downloaden en afrekenen tot een simpele en vooral veilige handeling wordt teruggebracht.

Regelmatig zal het aanbod worden uitgebreid met nieuwe bestanden. Nu is al reisinformatie te verkrijgen over de Dordogne, Picardi?, Gers, Bretagne, de Loirestreek, Gironde, Elzas, Parijs en de prachtige Route des Grandes Alpes die van Gen?ve naar Menton gaat. In april 2007 geldt een speciale introductieprijs van ? 0,95 per gedownload bestand.

Fietstochten, wandelingen en autoritten worden tot in detail beschreven waardoor bezoekers van de website talloze tips voor trips beschikbaar hebben. Ook voor de vakantieganger die op zoek is naar een geschikte vakantieaccommodatie heeft de website een aanbod met accommodaties van voornamelijk Nederlands sprekende eigenaren.

Niet voor niets noemen de uitgevers van www.frankrijkvakantieland.nl de site "een bron van inspiratie voor de mooiste vakantiemomenten in Frankrijk"