Locatie verrassingsdag.nl geen verrassing meer


EINDHOVEN, 20070403 -- De locatie voor verrassingsdag.nl 2007 is bekend. Dit jaar zal het non-profitevenement gehouden worden in centrum De Kleine Aarde in Boxtel.

Deze locatie is gekozen omdat zij past bij het idee achter verrassingsdag.nl. De Kleine Aarde wil een positieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving, uitgaande van de drive van mensen. Hoewel duurzaamheid niet centraal staat op verrassingsdag.nl, gaat het in beide gevallen om een bewustwordingsproces. Mensen komen dichterbij zichzelf en zijn zich meer bewust van wat zij doen en waarom.

Op verrassingsdag.nl gebeurt dit door patronen te doorbreken en deelnemers te laten zien wat er nog meer mogelijk is. Iemand die altijd handelt vanuit ratio kan ervaren hoe het is om keuzes te maken vanuit gevoel, of andersom. Daarom staan dit jaar de onderwerpen IQ, EQ en SQ centraal, met als hoofdthema `ontmoeten'. Het beleven van nieuwe mogelijkheden, het ontmoeten van andere mensen en meer halen uit jezelf, daar draait verrassingsdag.nl om.

De activiteiten blijven nog een verrassing, maar er zullen op vrijwillige basis weer vele professionele workshops gegeven worden door deskundigen op het gebied van intelligentie, emotie en spiritualiteit. Kom eens kijken en ontdek niet alleen uw passies en talenten, maar ook hoe u ze kunt benutten, zowel in uw privé-leven als in uw werk.

Interesse om aanwezig te zijn op verrassingsdag.nl 2007 op 1 juni als deelnemer? Of kunt u van betekenis zijn door een workshop te geven? Kijk dan voor meer informatie op www.verrassingsdag.nl en verras ons met uw komst!





Ingezonden persbericht