Ingezonden persbericht

Scholieren.tv op de set van de schoonmaakbranche

So you wanna be a moviestar?

De voorbereidingen van de nieuwe imagocampagne voor de schoonmaakbranche zijn in volle gang. CNV, FNV en OSB doen er alles aan om de schoonmakers weer in de schijnwerpers te zetten en pakken het dit jaar groots aan. De branche rolt namelijk de rode loper uit voor schoonmakers die het in zich hebben om filmster te worden. Voor de hoofdrol in diverse filmpjes op de site www.scholieren.tv zoeken we enthousiaste, jonge schoonmakers. Deze filmpjes belichten vijf specialismen uit de schoonmaakbranche en zijn bedoeld om scholieren die bezig zijn met hun toekomst- en loopbaanoriëntatie enthousiast te maken voor de schoonmaakbranche.

Scholieren.tv helpt scholieren bij hun keuze voor een vervolgopleiding door filmpjes te presenteren over zoveel mogelijk studies, opleidingen en beroepen. Behalve op deze website, zijn de filmpjes straks ook te zien op http://www.schoonmaakwereld.nl/, Kennisnet, Monsterboard en sites die bij jongeren populair zijn, zoals die van Radio 538.

Camera loopt...
De filmpjes tonen jonge schoonmakers en glazenwassers in actie. Zij vertellen wat hun werk inhoudt en wat hen zo aanspreekt in hun vak. De serie besteedt aandacht aan diverse facetten van de branche. Zowel medewerkers uit de reguliere schoonmaak als glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak in de (voedingsmiddelen)industrie en calamiteitenreiniging komen aan het woord.

Actie!
Kent u iemand met - misschien verborgen - acteertalent die scholieren graag laat zien dat hij of zij trots is op het vak? Is die collega, medewerker, vriend of kennis tussen de 18 en 25 jaar en werkzaam in één van de genoemde specialismen? Bij voorkeur op een aansprekende locatie (of meerdere)? Laat hem of haar zich dan voor 15 april 2007 aanmelden via deze link!

Bezoekadres:
Scholieren.tv
'Gebouw Zalmhaven'
Houtlaan 21
3016 DA Rotterdam

Postadres:
Postbus 4461
3006 AL Rotterdam

Tel: 010-2125111
Fax: 010-2125123

Email: info@scholieren.tv
WWW: www.scholieren.