Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 3 april 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 27 maart 2007

2. Best.secr Uitnodiging tgv 50-jarig huwelijk fam. Beslissen wie gaat. Burg. en weth. V.d. Berk Dortmans d.d. 3 mei 2007. gaan.
3. OSZ-JZ Beslissing op bezwaren inzake verleende Besluiten om: Akkoord. inritvergunning Kerkdijk. 1. bouwbedrijf Vervoort niet-ontvankelijk te verklaren in zijn bezwaar en het verzoek om vergoeding van de kosten in bezwaar af te wijzen; 2. de heer Van Heesch, Kerkdijk 7B, niet-ontvankelijk te verklaren in zijn bezwaar; 3. het bezwaar van mevr. De Jong, Kerkdijk 19, ongegrond te verklaren;
4. het bezwaar van de heer Habraken, Kerkdijk 23, ongegrond te verklaren;
5. het bezwaar van Hellings Machinebouw gegrond te verklaren en het verzoek om vergoeding van de kosten in bezwaar toe te kennen, zijnde 644,--;
6. het bestreden besluit te herroepen voorzover de maximale verhardingsbreedte is beperkt tot 2,5 meter met een vaste niet wegneembare of wegklapbare afsluitpaal en de inrit met een verhardingsbreedte van 10 meter te vergunnen aan Hellings Machinebouw BV.

4. PBZ-BW Cambiance De Kienehoef, vergroten Instemmen met raadsvoorstel waarin de raad gevraagd Akkoord. vakantiewoningen. wordt een voorbereidingsbesluit te nemen tav de locatie Cambiance De Kienehoef. 5. PBZ-BW Rapportage VROM inspectie naar Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. uitvoering aanlegvergunningstelsel. 6. PBZ-BW Uitwerkingsplan Langesteeg-Oost. Het ontwerp-uitwerkingsplan Langesteeg-Oost ter visie Akkoord. leggen.
7. PBZ-BW Besluit hogere grenswaarde woningen Het ontwerp-besluit tot het vaststellen van hogere Akkoord. Langesteeg-Oost. grenswaarden voor een aantal woningen in Langesteeg-

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 3 april 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Oost ter inzage leggen.
8. PBZ-WIZ Begroting 2006 en ontwerp-begroting Kennisnemen van de begroting 2006, de 1e Akkoord en ter kennisname 2007 van de Regionale begrotingswijziging 2006 en de concept-begroting 2007. aan de raad. Ambulancevoorziening Brabant Midden- West-Noord.

9. SLZ Archeologisch onderzoek Heuvel. Te besluiten het toezicht op de uitvoering van het Akkoord. archeologisch onderzoek project Okko, Heuvel uit te laten voeren door de gem. Den Bosch. De kosten dekken uit het krediet archeologie.
10. OSZ-JZ Uitspraak voorzieningenrechter inzake Uitspraak voor kennisgeving aannemen. Akkoord. A. Schot ­ Wagenaars, Hazelaarstraat 8.

11. PBZ-BB Benoeming buitengewoon ambtenaar Instemmen met de benoeming van dhr. Schriek tot Akkoord. van de burgerlijke stand. onbezoldigd buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand bij de gemeente Sint-Oedenrode, voor het sluiten van één huwelijk op 17-07-2007.
12. PBZ-BB Benoeming ambtenaar van de burgerlijke Instemmen met de benoeming van mevr. Van Nuland ­ Akkoord. stand. Van der Meijden, tot ambtenaar van de burgerlijke stand bij de gemeente Sint-Oedenrode.
13. SLZ Bruikleenverzoek Fries Museum. Te besluit in te stemmen met het uitlenen van het Akkoord. bronzen reliëf ­ Boogschutters ­ Van Josselin de Jong gedurende en tbv de Pier Pander Manifestatie (02-06- 2007 t/m 06-01-2008).
14. SLZ Onderhoud/renovatie Klomp Corridor. Te besluiten in te stemmen met onderhoud en renovatie Akkoord. van de klomp Corridor conform het door Keadin opgestelde plan van aanpak.
15. SLZ-EVO Kunst- en Cultuurgala 2007. Instemmen met de voorgestelde datum van vrijdag 16 Akkoord. november 2007.
16. SLZ-EVO Benoeming leden Raad van Toezicht 1. instemmen met de benoeming van de heren H. van Akkoord. Henkenshage. der Meijden en R. van de Laar tot lid van de Raad van Toezicht Henkenshage; 2. de gemeenteraad en dhr. Vroomen in kennis stellen van de benoeming.


17. SLZ-IG Inspraakverslag Wilgenstraat. 1. de basis van het pland handhaven; Akkoord. 2. instemmen met de enigszins gewijzigde as- verspringers.