Landstede


De hele wereld in Trendy Show 2007

Gek op mode en uiterlijke verzorging, en zin in een geweldig avondje uit? Bezoek dan de Landstede Trendy Show op 4 april 2007. Je vindt er een wereld aan inspiratie op het gebied van kleding, visagie en hairstyling. Verpakt in een wervelende show in een groot theater!

Door studenten
De Trendy Show wordt verzorgd door eerstejaars studenten van de opleidingen uit het Landschap Mooi & Mode van Landstede. Om precies te zijn: de opleidingen Mode, Parfumerie, Schoonheidsspecialist en Kapper.

Een wereldthema
Dit jaar kozen zij voor een werelds thema, namelijk de uiteenlopende culturen op de aardbol, met als titel: All around the World. De studenten laten je kennismaken met de verschillen én overeenkomsten in kleding, visagie en hairstyling van deze verschillende culturen.

De studenten zetten al deze variaties op een spannende manier op een rij. Ze zorgen voor spannende combinaties en geven er soms een heel eigen draai aan. Een sfeervolle lichtshow en bijpassende muziek maken het geheel helemaal af.

Een belevenis, voor iedereen
De spetterende Trendy Show is er voor vakmensen die op zoek zijn naar nieuw talent, voor jongeren die zich oriënteren op een carrière in uiterlijke verzorging en voor iedereen die gewoon inspiratie wil opdoen. Maar de Trendy Show is niet alleen voor hen een geweldige belevenis: ook voor de studenten zelf is dit het geval.

De show is voor hen de afronding van een periode van keihard werken. Op deze avond zetten zij de puntjes op de i en elk jaar staan ze ook versteld van hun eigen prestatie. Zodra het doek opengaat, zullen zij hun talent laten zien!

In Stadstheater De Spiegel
De Trendy Show vindt plaats in een schitterende omgeving: het nieuwe Stadstheater De Spiegel, op het Noordereiland. Dit nieuwe en imposante theater is het vaste adres voor bekende artiesten, musicals, opera's en andere grote voorstellingen. Kortom: dé plek voor Landstede's Trendy Show!

Plaats: Stadstheater De Spiegel
Spinhuisplein 14 (op het Noordereiland), Zwolle Datum: 4 april 2007
Tijd: 19.30 uur
Toegang: 7,50 per persoon
Kaartverkoop: Aan de kassa bij aanvang van de show of in de voorverkoop via telefoon (038) 850 8313

Landschap Mooi & Mode