AFM


Presentatie Jaarverslag AFM 2006

27-3-2007

Het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) nodigt vertegenwoordigers van de media uit voor de presentatie van het jaarverslag van de AFM over 2006.

Deze presentatie vindt plaats op woensdag 4 april van 10.00 uur tot 11.00 uur, in aanwezigheid van de bestuursleden mr. A.W.H. Docters van Leeuwen, P.M. Koster RA en mr. A.W. Kist en de directeuren drs. H.W.O.L.M. Korte en prof. dr. S.J. Maijoor.

Aansluitend aan de mediapresentatie is er - ook op individuele basis voor radio en televisie - gelegenheid tot het stellen van vragen en het afnemen van interviews.

Indien u de presentatie wenst bij te wonen, dient u dat te melden via persvoorlichting@afm.nl. Het jaarverslag van de AFM is vanaf 08.00 uur op 4 april digitaal verkrijgbaar. Indien u het verslag voorafgaand aan de mediapresentatie wilt ontvangen, dient u dat tevens via genoemde emailadres kenbaar te maken.

De presentatie wordt gehouden in de ontvangsthal van het nieuwe kantoor van de AFM aan de Vijzelgracht 50 te Amsterdam, locatie het Noortse Bosch. Per 1 mei a.s. zal de AFM dit pand in gebruik nemen. De AFM geeft u thans de mogelijkheid om met de presentatie van haar jaarverslag `kennis te maken' met de nieuwe huisvesting.

In verband met de beveiliging van de AFM dienen bezoekers zich te legitimeren. Voor vertegenwoordigers van televisie bestaat er de mogelijkheid een parkeerplaats te reserveren. U dient dat vooraf kenbaar te maken via genoemd mailadres.