Ingezonden persbericht


Persberichten

Deelnemerswerving beurzen GEVELtotaal en Licht & Architectuur van start

Publicatiedatum: 04-04-2007

VNU Exhibitions is gestart met de deelnemerswerving voor de beurzen GEVELtotaal en Licht & Architectuur. Beide beurzen, die zich exclusief richten op de Nederlandse architect en opdrachtgever, worden van 23 tot en met 25 januari 2008 gehouden in Ahoy Rotterdam.

GEVELtotaal presenteert de allernieuwste trends en ontwikkelingen. Marco Romano van Rudy Uytenhaak Architectenbureau beschrijft in de deelnemersdocumentatie de uitdaging van de architect: gevels bedenken waar expressie, techniek, energiebewustzijn en sfeer & beleving van de aangrenzende binnenruimten vooropstaan, met gebruikmaking van de allernieuwste technologie. Uytenhaak constateert dat GEVELtotaal zijn eigen, bijzondere positie heeft verworven tussen alle bouwbeurzen.

Aan de beurs, die in 2006 met ruim vierduizend vakbezoekers direct succesvol was, is een uitgebreid activiteitenprogramma gekoppeld met awarduitreikingen, de expositie Vernieuwende dak- en gevelarchitectuur, Academische Eyecatchers en het Paviljoen Experimenteel Beton.

Licht & Architectuur werd als 'light versie' gelanceerd tijdens de Internationale Bouwbeurs, begin februari in Utrecht. Het krijgt in Ahoy Rotterdam een volwaardig vervolg met een uitgebreid expositieprogramma. De beurs, die als thema 'Beleef het licht' heeft meegekregen, biedt ruimte aan maximaal vijftig exposanten, die bij elkaar vijftig topmerken representeren. De beurs informeert architecten over de allerlaatste lichttrends. Centraal op de beursvloer is de Lichttunnel gesitueerd. Hierin vindt de architect bijzondere toepassingen van licht. Daarnaast vindt tijdens de beurs een seminar plaats.

Informatie over GEVELtotaal is verkrijgbaar bij sales & accountmanager Harold Mol, telefoon 030 ­ 2952910; over Licht & Architectuur bij projectmanager Richard Butter, telefoon 030 ­ 2952727.

www.lichtenarchitectuur.nl en www.geveltotaal.com

.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (