Nederlandse Tafeltennisbond


Li Jiao verlengt contract met MF Services/Fürst


04-04-2007

Li Jiao blijft ook volgend seizoen in Nederland actief. De meest succesvolle tafeltennisster van het moment (in 2 maanden tijd won ze de Top Twaalf en werd ze Nederlands en Europees Kampioene) verlengde haar contract bij MF Services/Fürst met één jaar. Een maand voor de Champions League-finale komt er dus alweer een positief bericht uit Heerlen.

Li Jiao won de EK-finale van haar teamgenote
bij Fürst, Ni Xia Lian

Teammanager René Daniels: "Zoals al eerder aangegeven zijn we druk bezig met het volgend seizoen. Feitelijk zijn we daar al laat mee maar dat is natuurlijk deels verklaarbaar door alle drukte rondom die Champions League. Met het vastleggen van Li Jiao geven we echter meteen een signaal af over onze ambities voor het komende seizoen. Li Jiao is het boegbeeld van de vereniging geworden en ook haar prestaties in de Champions League dit seizoen, met één nederlaag, zijn formidabel. Andere posities in het team worden in de komende weken ingevuld en we verwachten vóór de thuiswedstrijd in de CL-finale op 5 mei a.s. het volledige team voor 2007-2008 te kunnen presenteren".

Ook Li Jiao zelf reageerde verheugd. "Het zijn drukke maanden voor me geweest en met de Champions League-finale en de WK in Zagreb in aantocht is het prettig als ik niet onzeker hoef te zijn over zaken met betrekking tot het volgend seizoen. Ik heb het uitstekend naar mijn zin in Heerlen, de Nederlandse competitie past uitstekend in mijn internationale planning, de trainingsfaciliteiten zijn geregeld en ik speel in de Champions League tegen sterke en aansprekende tegenstanders. Wat wil ik nog meer?".