Postzegel- en muntenverzamelaars voor het goede doel


04.04.2007 / 09:48 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Philyauctions.com

Philyauctions.com

Postzegel- en muntenverzamelaars voor het goede doel

WADDINXVEEN, Nederland, April 4 /PRNewswire/ --
Goede doelen, postzegels en munten zijn nog nooit zo'n goede combinatie geweest. Op het onlangs gestarte www.philyauctions.com kunnen de verzamelaars niet alleen hun verzameling uitbreiden of te koop aanbieden maar steunen tegelijkertijd diverse goede doelen! De basiskosten van slechts 1 cent per kavel wordt namelijk 100 aan goede doelen gedoneerd.

De verzamelaars kunnen zelfs een percentage van de opbrengst ten goede laten komen aan een goed doel naar keuze.

Bert Froolik, oprichter van Philyauctions.com en zeer verwoed postzegelverzamelaar, vertelt:"Omdat je bijna geen laaggeprijsde postzegels kan vinden vond ik het tijd worden hier wat aan te doen. Om spam te voorkomen hebben we gekozen voor een instaptarief van 1 cent. Deze cent wordt zelfs nog gedoneerd aan het goede doel. Overigens nodigen wij gerenommeerde goede doelen uit om zich aan te melden daar er nog plaats is.

Wij proberen hiermee het aanbod te vergroten zodat beginners op een eenvoudige manier hun verzameling kunnen uitbreiden. 1 cent lijkt weinig om te doneren maar als je indenkt dat er in de Verenigde Staten al meer dan 20 miljoen postzegelverzamelaars zijn kunnen al die centen tot een enorm interessant bedrag uitgroeien.

Doordat er een complete veilingsite gebouwd is met de mogelijkheid om een eigen winkel te openen kunnen vraag en aanbod uitstekend op elkaar afgestemd worden. Er zijn verschillende verkoopbevorderende zaken aanwezig. Zelf kan men onderling ruilen indien gewenst!

Ook is het mogelijk om een SMS te ontvangen wanneer men overboden wordt zodat de verzamelaar nooit meer met lege handen hoeft te staan en teleurstellingen voorkomen worden.

Verzamelaars kunnen evenementen toevoegen, een oproep plaatsen op het prikbord, een eigen blog maken of de wiki (online encyclopedie) completeren.

De doelgroep van Philyauctions.com zijn de verzamelaars in Europa, de Verenigde Staten en Australië. Er worden voor de anderstaligen buiten Engels en Nederlands op korte termijn ook de talen Duits en Spaans toegevoegd zodat iedereen in zijn eigen taal optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die geboden wordt. Door het internationale karakter wordt het voor verzamelaars makkelijk om de verzameling uit te breiden door rechtstreekse contacten met locale aanbieders aan de andere zijde van de wereld!

Philyauctions.com heeft als doel om wereldwijd de verzamelaars bij elkaar te brengen voor het uitwisselen van gegevens, het ruilen, kopen of verkopen van postzegels, munten of waardepapieren. Kijk voor inlichtingen op www.philyauctions.com.

Contact:

Philyauctions.com, Dhr. A.G.J. Froolik, management@philyauctions.com, +31(0)6-50218580, Nederland