Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Gemeente start met speelruimteplan

In opdracht van de gemeente is OBB Ingenieursbureau afgelopen week gestart met het opstellen van het speelruimteplan. Deze week maakt OBB rondgangen met kinderen van verschillende basisscholen. In deze rondgangen komt aan bod waar de kinderen spelen, hoe ze spelen, waar ze graag willen spelen en ook waar ze nu niet kunnen/mogen spelen.

Om inbreng en ideeën te krijgen van de jongeren (12 t/m 18 jaar) gaan medewerkers van OBB en van de gemeente naar elke dorpskern toe voor een overleg. Vandaag (donderdag) vinden de laatste overleggen in Leersum en Maarsbergen plaats.

Naast de inspraak van de jeugd kunnen ook de ouders en overige inwoners meedenken over de speelruimte in de gemeente. Hiervoor hebben wij u vorige week in deze krant gevraagd te reageren op een aantal open vragen. Hebt u nog niet gereageerd, dan kan dit nog tot en met vrijdag 13 april. Ga hiervoor naar onze website www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl of mail uw reactie naar Heuvelrug@OBB-Ingenieurs.nl. Op de gemeentelijke website treft u alle informatie over het speelruimteplan aan. U kunt ook telefonisch reageren. Neem hiervoor contact op met de heer R. Ellenbroek (gemeente), telefoon (0343) 56 58 47 of mail:
rob.ellenbroek@heuvelrug.nl .