ABVAKABO FNV

Overzicht regioplatforms jeugdzorg 2007

ABVAKABO FNV organiseert in 2007 voor alle or-leden in de jeugdzorg regionale platforms. Hier kunt u als or-lid kennismaken en ervaringen uitwisselen met collega or-leden uit de sector en vragen stellen aan de regiobestuurders van de bond. Ook worden de regiobijeenkomsten gebruikt om dieper in te gaan op een onderwerp dat speelt in uw werk in de sector of als OR lid.

In de bijlage ziet u waar en wanneer de platforms bij u in de regio worden georganiseerd. Zo kunt u de data al vast vrijhouden in uw agenda.

Van uw regiobestuurder ontvang u voor elk platform tijdig een uitnodiging, met daarin de onderwerpen die dag aan bod komen en de aanvangsttijd van de bijeenkomst.

Uw top vijf

We vroegen alle or-leden in de jeugdzorg eind december welke onderwerpen zij op de regionale platforms behandeld zouden willen zien. Op grond van uw reacties ziet de top vijf er als volgt uit:
1. Lezen van de begroting en inzicht in financiële cijfers
2. Loopbaanbeleid

3. Levensfasegericht personeelsbeleid

4. Arbeidstijdenbesluit

5. Strategisch opereren als or

Wij zullen daar in 2007 mee aan de slag gaan, om tot een reeks informatieve regioplatforms te komen. Hopelijk tot ziens op het eerstkomende platform!