AutoRai

Ladies Day groot succes

(4/4/2007)
De eerste Ladies Day in de geschiedenis van Nederlands grootste auto-evenement is een groot succes gebleken. De speciale damesdag op AutoRAI 2007 trok veel extra bezoekers en de talrijke vrouwelijke bezoekers reageerden uitermate positief op de extra activiteiten en voorkeursbehandelingen.

De AutoRAI Ladies Day werd georganiseerd in samenwerking met Sky Radio 101 FM. In de Oosthal had het radiostation een speciale âSky Radio Celebrity Loungeâ ingericht, waar Tanja Jess en Arend Langenberg in de VIP-room diverse bekende Nederlanders ontvingen, onder wie Geert Hoes en Aukje en Marieke van Ginneken.

Opel organiseerde in samenwerking met het trendy Spaanse modemerk Mango een spectaculaire modeshow, gepresenteerd door actrice Victoria Koblenko. Prachtige modellen toonden de collectie van Mango, rondom misschien wel het mooiste model van de show: de Opel Tigra TwinTop. Burton deed goede zaken voor de goede doelen KWF Kankerbestrijding en Viva la Donna met de verkoop van de Celebrator, een mini-vibrator op basis van een elektrische tandenborstel.

Diverse exposanten hadden visagisten en stylisten ingeschakeld om (vrouwelijke) bezoekers eens lekker te verwennen. Bij Peugeot konden de dames vervolgens op de foto met de nieuwe 207 CC in jaren dertig-stijl. Ford had James Bond uitgenodigd; bezoeksters van de stand konden zich met de beroemde spion én natuurlijk zijn Ford Mondeo op de foto laten zetten.