AutoRai

Opel Temptation-modellen extra verleidelijk door unieke 50/50 deal

(4/4/2007)
Opel brengt de aantrekkelijke Temptation-modellen nu wel heel dichtbij. De speciale uitvoering van een groot aantal Opel-modellen â zeer compleet uitgerust en extra scherp geprijsd â wordt nu door Opel aangeboden in combinatie met een unieke 50/50 deal. Dat wil zeggen: 50 procent nu betalen en 50 procent pas over twee jaar â rentevrij.

Wie zijn huidige auto inruilt op een Opel Temptation, hoeft in veel gevallen bij de aanschaf nauwelijks iets te betalen. Immers, de waarde van de in te ruilen auto wordt in mindering gebracht op de eerste helft van de totaalprijs van het Opel Temptation-model.

De Temptation-modellen van Opel zijn voorzien van aantrekkelijke extraâs als airconditioning, lichtmetalen wielen, in de kleur van de auto gespoten buitenspiegels en bumpers, mistlampen vóór en een geïntegreerde radio met CD-/MP3-speler. Dat alles wordt tegen een zeer scherpe prijs aangeboden.

Recent is het aanbod van Temptation-modellen uitgebreid met de Astra TwinTop en de Tigra TwinTop. De Agila, de Meriva, de Zafira, de diverse Astra- en Vectra-modellen én de Signum waren al eerder in Temptation-uitvoering verkrijgbaar en lopen dus mee met de 50/50 deal. Geïnteresseerden vinden op www.opel.nl een speciale Temptation-minisite, waarop alle modellen, gegevens, prijzen en uitvoeringen zijn te vinden. Ook is er een Temptation-brochure en natuurlijk kan de Opel-dealer alle benodigde informatie verstrekken.

Het aanbod van Opel Temptation-modellen heeft een tijdelijk karakter. En ook de 50/50 deal geldt niet onbeperkt.