Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Overzicht resultaten en gebeurenissen over 2006 Online

Apeldoorn, 05-04-2007 o De politieregio Noord- en Oost-Gelderland vindt het belangrijk transparantie te verschaffen over haar resultaten en inspanningen. Daarom kunnen inwoners, bestuurders en ondernemers uit de regio en andere geĂŻnteresseerden vanaf nu het jaarverslag 2006 online bekijken.

De politieregio Noord- en Oost-Gelderland vindt het belangrijk om transparant en open te zijn over haar resultaten en inspanningen. Dit doen we niet alleen via onze persoonlijke contacten met burgers, maar ook via nieuwsberichten, brochures en natuurlijk via onze internetsite.

In de vernieuwende vormgeving van het online jaarverslag kunnen bezoekers zelf bepalen hoe ze op zoek gaan naar gebeurtenissen en cijfers. Alle informatie wordt namelijk ontvangergericht aangeboden. Aan de hand van een aantal themas (zoals bijvoorbeeld inbraak en diefstal, verkeer) en bepaalde typen informatie (bijvoorbeeld gebeurtenissen, cijfers en beleid) informeren we op gemeenteniveau over gebeurtenissen en resultaten.

Op deze manier kunnen de inwoners uit de regio meekijken hoe de politie Noord- en Oost-Gelderland het afgelopen jaar samen met haar inwoners gewerkt heeft aan een veilige en leefbare woonomgeving.

Het online jaarverslag is te vinden onder www.jaarverslagpolitienog.nl of via www.politie.nl/noord_en_oost_gelderland