Gemeente Apeldoorn

Koninklijke Onderscheiding voor de heer M.H. Huigen

De heer M.H. Huigen (80) ontving woensdag 4 april 2007 uit handen van burgemeester mr. G.J. de Graaf de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Dit gebeurde tijdens zijn afscheid als bestuurslid van de bewonersvereniging van Wooncentrum De Oude Enk in Apeldoorn. De heer Huigen was tot 1985 werkzaam bij de Belastingdienst. Als zodanig heeft hij zich in het bijzonder ingezet voor de automatisering van de motorrijtuigenbelasting en het computercentrum. Van 1985 tot 1995 was de heer Huigen vrijwilliger bij het Belasting- en Douanemuseum prof.dr. J. van der Poel.
In 1983 richtte de heer Huigen de bewonersvereniging van Wooncentrum De Oude Enk op en vanaf dat moment was hij voorzitter en penningmeester. Hij was mede-oprichter van diverse clubs waaronder een biljartclub en initiatiefnemer van het kwartaalboekje van De Oude Enk. Ook heeft hij een internetcafé opgestart en gaf hij regelmatig advies en computerlessen aan de bewoners. Bij veel projecten die in het wooncentrum plaatsvonden, bood hij de helpende hand.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4-4-2007 12:03