Dienstenbond CNV

Nieuws

Bedrijfsledengroep Trigion gaat van start!

4 april 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: s.hendriks

Vertegenwoordiging van de vakbond binnen een bedrijf is belangrijk. CNV Dienstenbond is daarom met een groep enthousiaste kaderleden een bedrijfsledengroep (BLG) gestart. Wat kan deze BLG voor u als CNV-lid betekenen en wie zitten erin? Allemaal vragen die in deze nieuwsbrief worden beantwoord. Daarnaast ook een enquête over een onderwerp dat de BLG dit jaar als speerpunt heeft gekozen: de roosterplanning. Laat uw mening hierover horen!

Wat is een bedrijfsledengroep?
Een bedrijfsledengroep is georganiseerd rond een bepaald bedrijf of concern. De BLG-leden zijn de ogen en oren van CNV Dienstenbond in het bedrijf. Zij signaleren knelpunten en wensen van collegas en gaan daarmee aan de slag. Daarnaast onderhouden ze contacten met leden van CNV Dienstenbond in het bedrijf maar ook met OR-leden, de vakbondsbestuurder en collegas die (nog) geen lid zijn.

Bij Trigion was nog geen BLG van CNV Dienstenbond actief, maar daar komt nu gelukkig verandering in! En dat is maar goed ook want op die manier kan CNV Dienstenbond de belangen van de leden het beste behartigen. Er staat een enthousiaste groep collegas te trappelen om in de BLG aan de slag te gaan.

Wie zijn deze collegas en wat kunnen ze voor u betekenen? De BLG Trigion van CNV Dienstenbond bestaat uit 11 leden: Piet Mesters (voorzitter)
José Buitenhuis (secretaris)
Jeroen Santing (tweede secretaris)
Johan Bakker
Shirley Damman
Martin Gosens
Aad Hoogendoorn
Remco van de Kamp
Co de Paauw
Graddus ter Veen
Marcel de Wolff

De BLG-leden werken, net als u, als beveiliger bij Trigion en zijn daarom makkelijk aanspreekbaar als u vragen heeft over bijvoorbeeld de CAO, of bij problemen op de werkvloer, of natuurlijk gewoon om eens wat ervaringen uit te wisselen. Sommige problemen kunnen vervolgens tijdens de BLG-vergaderingen aan de orde komen, waarna samen met de CNV Dienstenbond bestuurder wordt bekeken op welke wijze de vakbond het beste actie kan ondernemen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Uw kunt de BLG-leden, naast persoonlijk aanspreken ook mailen op s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl, zet dan boven de email: vraag voor BLG Trigion.
Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met bestuurder Sandra Hendriks via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl of via 023-5670686.

Ook lid worden van de BLG?
De BLG kan altijd versterking gebruiken. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar collegas die werkzaam zijn bij de Receptie Services, Alarmcentrale en Aviation. Lijkt actief zijn voor de vakbond en voor uw collegas u ook iets? Meld u dan aan via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl

De BLG heeft een korte enquête gemaakt. Ons verzoek is om deze enquête in te vullen. De resultaten van de enquête zullen worden verzameld en zo snel mogelijk door de BLG aan u worden teruggekoppeld. De BLG zal vervolgens samen met CNV Dienstenbond bekijken wat er met de resultaten van de enquête kan worden gedaan.

Vul daarom nu snel de BLG-planningsenquête in!

Collegas lid maken?
Deze nieuwsbrief mag u natuurlijk verspreiden onder uw collegas. Als zij ook lid van CNV Dienstenbond willen worden dan kan dat natuurlijk. Met de bon onder aan de pagina kan informatie worden aangevraagd. Uw collegas mogen ook de enquête invullen! Hoe meer reacties hoe beter! Kijk voor het invullen van de enquête en meer informatie over CNV Dienstenbond op www.cnvdienstenbond.nl.