Dienstenbond CNV

Nieuws

CNV Dienstenbond in overleg met Technische Unie

4 april 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: w.breunesse

CNV Dienstenbond heeft op 1 mei een overleg met de nieuwe directeur Personeelszaken van de Technische Unie. Doel van dit overleg is om nader kennis te maken. Daarnaast willen we uiteraard spreken over de arbeidsomstandigheden bij het bedrijf. Als er zaken zijn die wij volgens u aan de orde moeten stellen horen wij dat graag.

Ogen en oren
Het feit dat de Technische Unie een nieuwe directeur Personeelszaken heeft is voor CNV Dienstenbond aanleiding nader kennis te maken. De Technische Unie is binnen de Technische Groothandelssector een grote speler. Daarom vinden wij het belangrijk om goede contacten te hebben met het bedrijf. Op het moment dat er zaken spelen op de werkvloer stellen deze contacten ons in staat om dit snel aan de orde te stellen. Wij willen snel kunnen inspelen op datgene wat er onder het personeel van de Technische Unie speelt. Op 1 mei hebben wij ons eerste overleg met het bedrijf. Als er zaken zijn die wij aan de orde moeten stellen tijdens dit gesprek kunt u contact met ons opnemen. Onze leden zijn de ogen en oren op de werkvloer. Zonder uw informatie zijn wij als vakbond niet in staat goed in te spelen op eventuele problemen. Uiteraard wordt uw informatie vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Samen sterk
CNV Dienstenbond kan niet zonder leden. Hoe meer leden wij hebben des te sterker wij staan in de gesprekken met uw werkgever. Maar CNV Dienstenbond doet meer! Zo gaan wij na de zomer weer voor u in onderhandeling over een nieuwe cao voor de technische groothandel. De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen. Iedereen profiteert van een cao. Maar we kunnen alleen een goede cao afsluiten als we genoeg leden hebben. Alleen samen staan we sterk! Leden van CNV Dienstenbond hebben invloed op hun eigen arbeidsvoorwaarden. Een lidmaatschap kost geld. U betaalt naar draagkracht en arbeidssituatie tussen 4,80 en 13,83 per maand. Wij bieden onder andere een compleet pakket aan rechtsbijstand, waarmee u al snel 150 bespaart ten opzichte van andere rechtsbijstandaanbieders. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij de goedkoopste vakbond in uw sector zijn. Daarbij mag u van ons een uitstekende service en persoonlijke betrokkenheid verwachten. Het is van groot belang dat u uw collega lid maakt met de bon op de achterkant! Verspreidt deze nieuwsbrief daarom ook onder uw collegas!

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen n.a.v. deze info dan kunt u contact opnemen met bestuurder Wessel Breunesse, per telefoon, 035-6460580, of per e-mail, w.breunesse@remove-this.cnvdibo.nl Wilt u dat wij zaken aan de orde stellen bij de Technische Unie dan kunt u bij hem terecht.

Heeft u vragen en/of opmerkingen die betrekking hebben op de onderhandelingen voor een nieuwe cao dan kunt u contact opnemen met bestuurder Jeroen Warnaar. Hij is per telefoon bereikbaar op 023-5651052 of per e-mail op j.warnaar@remove-this.cnvdibo.nl