Dienstenbond CNV

Nieuws

CNV alert bij veranderingen Nijman International en Piet Klerkx

4 april 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: w.breunesse

CNV Dienstenbond is door het personeel van Nijman International en Piet Klerkx op de hoogte gesteld van een organisatiewijziging. De Mandemakers Groep is voornemens om Piet Klerkx en Nijman samen te voegen tot één grote organisatie: DMG Meubelen. Vooral voor het kantoorpersoneel van Nijman International zal dit grote gevolgen hebben. CNV Dienstenbond wil snel met de directie in gesprek over de vraag hoe de sociale en personele gevolgen van deze organisatiewijziging moeten worden opgevangen.

Aan tafel
Per 1 januari heeft De Mandemakers Groep (DMG Holding) de activiteiten van Piet Klerkx en Stoutenbeek overgenomen. Nu is de directie van DMG Holding voornemens om de activiteiten van dochteronderneming Nijman International samen te voegen met die van Piet Klerkx tot DMG Meubelen. Op dit moment buigen de verschillende Ondernemingsraden zich over de adviesaanvraag. CNV Dienstenbond is hierover niet door de directie ingelicht. Een kwalijke zaak. Deze organisatiewijziging zal namelijk zeker personele en sociale gevolgen hebben. Dat geldt met name voor het kantoorpersoneel van Nijman. In de plannen verhuizen zij in 2008 van Nieuwegein naar Waalwijk. CNV Dienstenbond is van mening dat de sociale en personele gevolgen van deze verhuizing opgevangen moeten worden en wil daar met de directie over in gesprek. Vooralsnog geven zij echter niet thuis.

Personeelsbijeenkomst
Wij willen u graag verder informeren tijdens een personeelsbijeenkomst. Graag horen wij daarin van u hoe u aankijkt tegen de organisatieverandering. Daarnaast willen we graag met u bespreken hoe u denkt dat de personele en sociale gevolgen opgevangen dienen te worden.

Maandag 16 april a.s. van 17.30-19.00
t Veerhuis, Nijemonde 4, Nieuwegein

Dinsdag 17 april a.s. van 17.30-19.00
In het Bourgondische Hof, Eerste Zeine 92, Waalwijk

Wij hopen u en uw collegas op één van beide bijeenkomsten te mogen begroeten.

Samen sterk
CNV Dienstenbond wil graag aan tafel komen om de gesprekken met de directie te starten. Hoe meer leden wij hebben, des te sterker wij daarin staan. Attendeer daarom ook uw collegas op deze informatie en maak ze lid! Het lidmaatschap van CNV Dienstenbond loont! Onze leden praten mee over de koers die wij bij deze organisatieverandering moeten varen. Verder bieden wij aan onze leden juridische dienstverlening, hebben een eigen loopbaanadviescentrum en een financieel adviesbureau. Juist in tijden van reorganisaties is het lidmaatschap van onze vakbond van groot belang.

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen n.a.v. deze info dan kunt u contact opnemen met bestuurder Wessel Breunesse, per telefoon, 035-6460580, of per e-mail, w.breunesse@remove-this.cnvdibo.nl