Ireen Wüst zet zich in voor clubs en verenigingen


04.04.2007 / 16:43 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Nationale grote clubactie

Nationale grote clubactie

http://www.groteclubactie.nl

Al 35 jaar Grote Clubactie
Ireen Wüst zet zich in voor clubs en verenigingen

Tilburg, 4 april 2007 - Al 35 jaar organiseert de Grote Clubactie een jaarlijkse loterij voor Nederlandse clubs en verenigingen. Meervoudig schaatskampioene Ireen Wüst weet als geen ander hoe belangrijk een vereniging is voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft zij volmondig ja gezegd tegen het ambassadeurschap van de Grote Clubactie. Gisteren tekende zij hiervoor een overeenkomst in het bijzijn van kinderen van de schaatsvereniging Sky uit Tilburg. Zij zal in 2007 veelvuldig te zien zijn in de uitingen van de Grote Clubactie.

De essentie van de Grote Clubactie is simpel: verenigingen kopen de loten in voor 0,50 per stuk en hun leden mogen ze verkopen voor 2,50. Per lot verdient de vereniging er dus 2,- op! Zo zet de Grote Clubactie zich al 35 jaar in voor een actief verenigingsleven.

Samen sterk voor je club
Alle soorten clubs doen mee: van sportvereniging tot harmonie, van paardrijclub tot bridge-vereniging. In de steeds verdere individualisering van de samenleving is het met elkaar bezig zijn, de gezamenlijkheid die een vereniging biedt, een heel groot goed, dat de Grote Clubactie van harte ondersteunt. Samen sterk voor je club is dit jaar dan ook het motto.

Online inschrijven
De Grote Clubactie wil het meedoen voor verenigingen steeds gemakkelijker maken. Verenigingen kunnen zich online inschrijven en ook online hun gegevens bijhouden. Verder kunnen lotenverkopers de loten ook via eenmalige incasso verkopen in plaats van contant. De lotenverkopers, veelal kinderen, hoeven dan niet meer met geld over straat.

Veel aandacht voor kids
Het enthousiasmeren van de jeugdleden van de verenigingen is een belangrijke doelstelling voor de Grote Clubactie. Via een speciale website (www.kidzonely.nl), een eigen kidzonely magazine, een verkoopwedstrijd en Z@ppsport worden de kinderen actief bij de actie betrokken.

Binnenkort hoort u meer van de Grote Clubactie en Ireen Wüst. De inschrijfperiode voor verenigingen start op 26 april aanstaande. De uiteindelijke lotenverkoop start in september. Sportspeakers.nl heeft bemiddeld in de samenwerking tussen Ireen Wüst en de Grote Clubactie.

Informatie
Voor meer informatie kun u contact opnemen met Nationale Stichting Grote Clubactie. Telefoon: 013-4552825, of kijk op www.clubactie.nl.
De foto van Ireen Wüst is rechtenvrij beschikbaar bij ANP Support op www.anp-photo.nl