Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Hoogeveen, 04-04-2007

Passagier gewond
RODEN Bij een aanrijding op de rotonde in de Maatlanden in Roden raakte woensdagmiddag een 51 jr. vrouw uit Yde gewond. Ze zat in de auto bij een 21 jr. plaatsgenoot. Deze auto werd op de rotonde aangereden door een auto bestuurd door een 69 jr. man uit Roden. Hij reed vanaf de Maatlanden de rotonde op en zag de andere auto over het hoofd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. (07-127786)

Politie onderzoekt vechtpartijtje
ASSEN Op het Koopmansplein in Assen hield de politie woensdagmiddag twee vechtende meisjes van 16 en 17 jr. uit Assen aan. De dames hadden slaande ruzie waardoor omstanders de politie belden. Ze zijn voor verhoor en nader onderzoek ingesloten. (07-127817)

Verkeerscontrole
BEILEN Donderdag houdt de politie in de omgeving van de op- en afritten van de A-28 bij de Domoweg/Ossebroeken in Beilen een grote verkeerscontrole. Deze controle wordt gedaan door een 30-tal politieagenten waaronder motorrijders en technische deskundigen. Ook zijn er controleurs van de belastingdienst bij.

Tijdens de controle worden blaastesten uitgevoerd en wordt de aandacht met name gericht op de technische staat van voertuigen, aanhangers, taxi's, bedrijfsauto's enz.

Inbraken
DIEVER In de nacht van dinsdag op woensdag is in Diever ingebroken in drie woningen aan de Dingspil, Kerkpad en Zuster Broerstraat. Men kwam binnen door een raam of deur open te breken. De buit bestond voornamelijk uit geld.

Dirk Neef is vandaag de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe. Om met hem in contact te komen of voor informatie over deze berichten kunt u bellen met 0592 - 45 1280.