SUPERP betreedt nieuw marktsegment: SAP Media

30 maart 2007

SUPERP BV en de directie van Valor BV, thans nog een interne businessunit van ICE, hebben een Letter Of Intent getekend.

De activiteiten van Valor, met 7 SAP consultants en 4 klanten, zullen per 1 mei a.s. verder gaan onder de vlag van SUPERP.

De SAP consultants worden gekenmerkt door specialistische kennis van vooral SAP CRM en de SAP Industry Solution IS-Media. Valor is met haar kennis en kunde de SAP media specialist in Nederland.

Door de komst van deze activiteit vergroot SUPERP haar SAP CRM competentie, wat gewenst is gezien haar lopende gesprekken met SAP Nederland over het SAP CRM Partnership.

Verder heeft SUPERP door deze versterking een derde marksegment als focus: naast het Media marktsegment ook het reeds aanwezige trackrecord in de Utility sector en de Congres & Vergadercentra.

De dagelijkse leiding van de SAP Media activiteit bij SUPERP zal worden gevormd door Armando dos Santos Gomes en Leonieke Stayen. Beiden hebben bij SAP Nederland en ATOS Origin aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van het SAP Media segment.

SUPERP is opgericht in 1999 en legt zich toe op het beheren en optimaliseren van SAP systemen. Het bedrijf verwacht dit jaar 18 miljoen euro omzet te realiseren met 120 medewerkers.

Voor alle redactionele informatie, fotomateriaal, coördinatie van interviews:
contact:Hilde Van den Berghe: T 0299 475 117 F 0299 475 606 E info@presshere.nl.