Gemeente Dongen


Monitor vrijwilligerswerk in Dongen

Ruim tweehonderd organisaties in de gemeente Dongen ontvangen deze week een uitnodiging voor een digitale monitor (onderzoek) vrijwilligerswerk. Dit onderzoek organiseert de gemeente in samenwerking met de Stichting Richting.

Aan de hand van deze nieuwe monitor kan de gemeente nagaan hoe het op dit moment staat met het vrijwilligerswerk in Dongen en welke effecten het vrijwilligersbeleid heeft gehad. Er worden bovendien extra vragen gesteld die informatie moeten opleveren voor het beleidsplan Maatschappelijke Ondersteuning.

Meewerken aan monitor

Tot 28 mei aanstaande kunt u via een link de monitor invullen. Op de pagina 'vrijwilligers' staat meer informatie én de link naar de monitor.

Aanleiding

In 2003 was Dongen een van de eerste gemeenten waar een digitale monitor werd uitgevoerd naar het vrijwilligerswerk in de gemeente. Dit leverde veel nuttige informatie op. Aan de hand van gegevens uit de monitor is onder andere de beleidsnota vrijwilligerswerk geschreven. Eén van de actiepunten van die nota was het opnieuw uitvoeren van de monitor na twee jaar.

Laatst gewijzigd: 4-4-2007