Ingezonden persbericht


= PERSBERICHT = Utrecht, 29 maart 2007

De Tapperij weer open

Heerlijk genieten aan de Bernisse!

Bar De Tapperij te Zuidland/Simonshaven opent op 4 april aanstaande haar deuren weer voor publiek en verwelkomt u voor 'de officiële' opening van het zomerseizoen. Omringd door de Stompaardse plassen in het recreatiegebied Bernisse is De Tapperij vanaf april tot en met september de locatie bij uitstek om na een lange wandeling, fietsroute of tochtje over het water heerlijk te genieten. Een kop koffie met gebak, een lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner; de vriendelijke bediening staat vanaf 4 april voor u klaar!

Opening 4 april - Paasbrunch
Ter gelegenheid van de opening krijgen kinderen van vier uitgenodigde basisscholen op woensdagmiddag een gratis pannenkoek en is er een clown die voor een spetterende show zorgt. Om het nieuwe seizoen goed te starten serveert De Tapperij op 1e en 2e paasdag (8 en 9 april) een feestelijke Paasbrunch. Met o.a. diverse broodjes, een ruime keuze hartig en zoet beleg, warme en koude gerechten, koffie, thee en verse jus d' orange. Ter afsluiting ontbreekt een heerlijk dessert niet. Van 11.00 tot 14.00 uur. ¤ 18,50 p.p. Kinderen tot 5 jaar gratis, kinderen van 5 tot 13 jaar ¤ 5,00. T. 0181 - 452 805

Bruiloften - Bedrijfsfeesten
De Tapperij leent zich door de bijzondere ligging ook uitstekend voor een huwelijks- of bedrijfsfeest. Een borrel op het royale terras, intiem diner, gevarieerd buffet of barbecue, een swingend dansfeest of genieten van een drankje aan de gezellige bar. Tevens biedt De Tapperij vergadermogelijkheden die al naar gelang gecombineerd kunnen worden met verschillende watersport- en outdooractiviteiten in de omgeving.

Nieuw! High Tea - Kinderfeestje
Nieuw dit jaar is dat De Tapperij nu ook heerlijke High Tea's verzorgt. De High Tea bestaat uit allerlei zoete en hartige hapjes en natuurlijk koffie en thee. Urenlang genieten in een omgeving die je doet wegdromen. En bij de Tapperij vier je het allerleukste kinderfeestje! Ravotten in het zand, diverse (ouderwetse) spelletjes, koekjes bakken, bingo... en natuurlijk frites met kroket of frikandel, alles wordt voor je geregeld.

Gedurende het hele jaar is De Tapperij exclusief te huren voor bruiloften, feesten, vergaderingen en partijen.

De Tapperij
Stompaardsedijk 2
Simonshaven/Zuidland
T. 0181 - 452 805
www.bardetapperij.nl
High Quality Foto's downloaden:

----------
Heeft u vragen, wilt u meer beeldmateriaal of informatie? Neem dan contact op met Jeanette Kooter of Maaike Mittendorff, Publiciteit & Promotie Debuut-bv, t. 030 232 89 08 of jeanette@debuut-bv.nl, maaike@debuut-bv.nl

www.debuut-bv.nl / www.colonie.nl

----------