De trainingen van P&Oactueel maken het werk van


04.04.2007 / 08:57 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Reed business information

Reed business information

De trainingen van P&Oactueel maken het werk van P&O'ers gemakkelijker

P&Oactueel brengt met zijn nieuwe opleidingsactiviteiten praktijkgerichte trainingen die specifiek gericht zijn op management en medewerkers van de afdeling Personeelszaken. Deelnemers leren in één dag extra vaardigheden waar ze de volgende dag direct mee aan de slag kunnen. Bij de trainingen zijn vakinhoud en vaardigheden in balans en geven het antwoord op de persoonlijke leerwensen.

Persoonlijke effectiviteit
Bij de opleidingen van P&Oactueel staat de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer centraal. Tijdens de korte praktijkgerichte trainingen wordt ingespeeld op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit in het werkproces en de uitwisseling van ervaringen. Seb van der Kaaden, fondsuitgever licht toe: 'P&Oactueel heeft als doel het werk voor de P&O'er eenvoudiger te maken. Een opleiding of training helpt om vakinformatie optimaal te kunnen toepassen en direct te vertalen naar de praktijk. Daarbij bieden deze trainingsdagen de gelegenheid om ervaringen met vakgenoten uit te wisselen en het netwerk te vergroten. Al dit tezamen was voldoende reden voor ons om naast vakinformatie ook opleidingen en trainingen aan te bieden.'
De trainingen van P&Oactueel/opleidingen worden in samenwerking met Raymakers v.d. Bruggen verzorgd.

P&Oactueel, een uitgave van Reed Business, is het gratis vakblad voor de P&O'er. Het biedt praktische vakinformatie zoals nieuws, opinie en vacatures. P&Oactueel heeft een dagelijkse e-mail nieuwsbrief en de portal www.penoactueel.nl. Ook heeft de P&O'er sinds deze maand toegang tot een complete kennisbank, www.penoactueel.nl/kennisbank voor naslaginformatie, zoals wetgeving, voorbeeldbrieven en meer.