Prof.dr.ing. T.W. Hardjono nieuwe voorzitter CKV van KWH


04.04.2007 / 09:03 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Kwh

Kwh

Prof. dr. ing. T.W. Hardjono nieuwe voorzitter Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV) van KWH

Met ingang van 1 april 2007 is prof. dr. ing. T(eun).W. Hardjono voorzitter van de Commissie Kwaliteitsverklaringen van KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector].

De Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV) is een onafhankelijke commissie die controleert of de meetuitkomsten van metingen die door of namens KWH worden uitgevoerd betrouwbaar zijn en of de metingen conform de vastgestelde meetsystematiek zijn uitgevoerd. Dit doet zij voor de volgende meetproducten van KWH: KWH-Huurlabel, KWH-Kooplabel, KWH-Maatschappijlabel, KWH-Participatielabel, KWH-Goed Werkgeverschaplabel en KWH-Goed Bestuurlabel (in ontwikkeling). De CKV is bevoegd om voor deze meetproducten het label toe te kennen, te verlengen, te onthouden of in te trekken. Daarnaast speelt de CKV een belangrijke rol bij het toetsen van de validiteit van de visitaties die KWH uitvoert.

Teun Hardjono is hoogleraar aan de RSM Erasmus University Rotterdam. Daarnaast is hij zelfstandig organisatieadviseur en o.a. voorzitter van de stichting SqEME. Hij speelde een grote rol in de totstandkoming van zowel het EFQM Excellence-model als het INK-managementmodel.
Teun Hardjono neemt de voorzittershamer over van prof.dr.ir. J(an). van der Schaar. Jan van der Schaar heeft vol toewijding de rol van voorzitter van de CKV ruim tien jaar vervuld. Van afscheid is geen sprake daar Jan van der Schaar als voorzitter van het visitatieteam actief is bij de uitvoering van KWH-visitaties.