Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 4 april 2007

Samenwerking Vacansoleil en NHTV Breda getekend

Met ingang van de nieuwe leergang in september 2007 verzorgen Vacansoleil Camping Holidays en NHTV Breda gezamenlijk de HBO opleiding "Leisure & Tourism Higher Management". Op 3 april 2007 is daarvoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Beide partijen zien dit als een nieuwe stap in de aansluiting van recreatie managementopleidingen op het bedrijfsleven.

Studenten kunnen met deze opleiding in drie jaar een Bachelor titel behalen. In het eerste jaar worden alle facetten van het recreatiebedrijf behandeld. Het tweede jaar staat het ondernemen/managen centraal en het laatste jaar staat in het teken van persoonlijke profielen en een afstudeerproject.

Vacansoleil is marktleider op het gebied van luxe kampeervakanties en heeft reeds een samenwerkingsverband met zeven ROC's voor recreatieve opleidingen op MBO niveau (Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Goes, Groningen, Hilversum). Met deze nieuwe studiemogelijkheid kunnen studenten doorstromen vanuit MTRO naar een recreatie opleiding op HBO niveau.

Foto: Henk Nijboer, directeur Opleiding functiegericht toerisme NHTV (links) en Wim Backers, CEO Vacansoleil.

EINDE BERICHT